Εικαστικό ταξίδι στον Άθω

painting_papasaikos

Η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Παπασάικα είναι εμπνευσμένη από το Άγιο Όρος

Την πρώτη του ατομική έκθεση ζωγραφικής θα παρουσιάσει ο Γιώργος Παπασάικας στο χώρο των εκδόσεων «Γαβριηλίδης» με έργα μικρών διαστάσεων εμπνευσμένα από το ταξίδι του στο Άγιο Όρος. Άλλοτε από μακριά και άλλοτε σε πρώτο πλάνο θεματικά στο επίκεντρο οι Μονές, παράδοξα χτισμένες στα πιο απόκρημνα σημεία διακόπτουν τις ούτως ή άλλως απροσδόκητες εναλλαγές του τοπίου, προβάλλουν σαν καθρέπτες φωτός και γίνονται η αφορμή για ζωγραφική περιπλάνηση.

painting_papasaikos1
painting_papasaikos12


Μέσα από διαφορετικά υλικά (λάδι, τέμπερα, ακουαρέλλα) πειραματισμό ζωγραφικών και συνθετικών λύσεων επιχειρείται να διασωθεί με ζωντάνια η ατμόσφαιρα του τόπου και η εντύπωση του ταξιδιού αυτού σε 30 περίπου έργα που θα παρουσιαστούν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 12:30 στο Poems & Crimes των εκδόσεων Γαβριηλίδης.
Διάρκεια έκθεσης από 15.12.18 έως 4.1.19.

Art bar poems&crimes, Αγ. Ειρήνης 17, Μοναστηράκι, 10551 Αθήνα, 210-3228839.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

paint05

Ο Γιάννης Ζαχαράκης και η Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Άκρες του Νότου" στη Δημοτική Πινακοθήκη Ηρακλείου/Βασιλική Αγίου Μάρκου.

Συν__Τυπου_19-20_Γ__Κουμεντακης__Β__Καραμητσανης__Λ__Μενδωνη__Κ__Ρηγος_89_φωτο_Α__Σιμοπουλος

Το πρόγραμμα της καλλιτεχνικής περιόδου 2019/20 της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σηματοδοτεί μια νέα εποχή διαλόγου και αλληλεπίδρασης με το παγκόσμιο γίγνεσθαι στην τέχνη της όπερας, με τη στήριξη της νέας δωρεάς από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος