Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου: Ο Παντελής Μητρόπουλος επικρατέστερος νέος διευθυντής

Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου: Ο Παντελής Μητρόπουλος επικρατέστερος νέος διευθυντής

Το Δ.Σ. θα τον προτείνει στην υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού η οποία είναι αρμόδια για τον διορισμό του

Ελληνικο_Κεντρο_Κινηματοφρ
Ο Παντελής Μητρόπουλος επελέγη από το Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου ως ο καταλληλότερος απ' όλους τους υποψήφιους να προταθεί για τη θέση του διευθυντή στην υπουργό Πολιτισμού και Αθληστιμού κ. Λίνα Μενδώνη.

Σε διαδοχικές συνεδριάσεις που πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες, τα μέλη του Δ.Σ. εξέτασαν διεξοδικά τις 13 υποψηφιότητες που είχαν κατατεθεί και κατέληξαν, ομόφωνα, πως οι πέντε από αυτές δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Οι υπόλοιποι οκτώ υποψήφιοι πέρασαν από προσωπικές συνεντεύξεις.

Η υποψηφιότητα του κ. Μητρόπουλου προκρίθηκε με ψήφους έξι έναντι ενός ως εκ τούτου μένει πλέον να πάρει την επίσημη έγκριση της υπουργού Πολιτισμού.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να τοποθετηθεί η κ.Τρισεύγενη Βέργου στη θέση της Διευθύντριας του Hellenic Film Commission αλλά και να επαναπροκηρυχθεί η θέση του Διευθυντή Παραγωγής και Ανάπτυξης καθώς οι έως τώρα υποψηφιότητες κρίθηκαν ακατάλληλες.

Κλείσιμο
Τέλος αποφασίστηκε να εφαρμοοστούν για το σύνολο του προσωπικού του Κέντρου τα προληπτικά μέτρα της Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης