Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Επιστρέφει στη σκηνή με άρωμα Ανατολής

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Επιστρέφει στη σκηνή με άρωμα Ανατολής

Θα δώσει τέσσερις συναυλίες, στις  6 & 7 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στις 12 & 13 του ίδιου μήνα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης 

Πρωτοψαλτη
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η διαχρονική ερμηνεύτρια που αρέσκεται στο να εξερευνά διαρκώς νέα μουσικά τοπία και να εκπλήσσει το κοινό με τις καλλιτεχνικές προτάσεις της, επιστρέφει με μία παράσταση που έχει έντονο άρωμα παράδοσης. Στις 6 & 7 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στις 12 & 13 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης θα ταξιδέξει στο κοινό στον μαγικό κόσμο της Ανατολής φέρνοντας στη σκηνή ήχους και μυρωδιές μοναδικές.

«Γεννήθηκα στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, γι’αυτό τα χρώματα, τα αρώματα και οι ήχοι της Ανατολής είναι αξέχαστες παιδικές μνήμες που αναβιώνονται πολύ συχνά στην καλλιτεχνική μου ζωή. Όμως, είναι η πρώτη φορά που θα βγει στο φως ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα» εξηγεί η ερμηνεύτρια
Alexandria - Alkistis Protopsalti | إسكندرية - اليكيستس بروتوبسالتي


Κλείσιμο
Συνοδοιπόρος της σε αυτό το ταξίδι θα είναι με ο συνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης και η ορχήστρα Εστουδιαντίνα Nέας Ιωνίας. Μαζί θα φέρουν στο φως τραγούδια που έχουν έντονο το άρωμα της Ανατολής, αλλά και αγαπημένα κομμάτια απο την μακρόχρονη μουσική της διαδρομή, που ταιριάζουν απόλυτα με αυτούς τους υπέροχους ήχους της παράδοσης αλλά και της Μεσογείου!

Η μουσική αυτή παράσταση μποιάζει με ένα καινούριο καραβάνι από τραγούδια, με πρωταγωνιστές το σαντούρι -το έγχορδο, κρουστό, επίπεδο μουσικό όργανο που δίνει ξεχωριστό ήχο- τα έγχορδα, τα κρουστά και τα πνευστά.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης