Kamikaze... ο Έμινεμ: Αιφνιδίασε με το νέο άλμπουμ και «τα χώνει» άγρια σε Τραμπ και Γουαινστάιν

Kamikaze... ο Έμινεμ: Αιφνιδίασε με το νέο άλμπουμ και «τα χώνει» άγρια σε Τραμπ και Γουαινστάιν

Ο διάσημος ράπερ από το Ντιτρόιτ αποκαλύπτει στο τραγούδι του ότι δέχθηκε την «επίσκεψη» των μυστικών υπηρεσιών μετά την κριτική που άσκησε στον Αμερικανό πρόεδρο, πριν λίγους μήνες

eminem_main
Το νέο άλμπουμ με τίτλο Kamikaze έδωσε στη δημοσιότητα ο Έμινεμ, αιφνιδιάζοντας τους πάντες με την κίνησή του να «ανεβάσει» στο διαδίκτυο τα 13 νέα του τραγούδια.

Περισσότερο απ' όλους, ωστόσο, «αιφνιδιάστηκαν» ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουανστάιν, τους οποίους ο ράπερ από το Ντιτρόιτ βάζει στο στόχαστρο της κριτικής του, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρές εκφράσεις.

eminem


Το Kamikaze περιλαμβάνει 13 trucks και δημιουργήθηκε έναν χρόνο μετά την τελευταία δουλειά του διάσημου Αμερικανού ράπερ, Revival.

Ο Έμινεμ, μέσω του τραγουδιού που... αφιερώνει στον Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλύπτει ότι μετά την κριτική που άσκησε πριν λίγους μήνες στον Αμερικανό πρόεδρο, δέχθηκε την «επίσκεψη» των μυστικών υπηρεσιών, οι πράκτορες των οποίων τον πίεσαν να τους πει για ποιο λόγο «επιτέθηκε» στον ρεπουμπλικανό πρόεδρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης