Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ ο νέος δίσκος των Πυξ Λαξ “Μια Μέρα Πριν το Χειμώνα”

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ ο νέος δίσκος των Πυξ Λαξ “Μια Μέρα Πριν το Χειμώνα”

Στην επέτειο των 30 χρόνων του, το θρυλικό συγκρότημα Πυξ Λαξ επιστρέφει με ένα εκπληκτικό καινούργιο CD - Οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται για μια συναυλία στο ΟΑΚΑ που θα αφήσει εποχή - Τραγούδια από το «Μια μέρα πριν το χειμώνα» συγκαταλέγονται ήδη ανάμεσα στα καλύτερα του γκρουπ, δίπλα σε σούπερ χιτ όπως το «Πούλα με», το «Μοναξιά μου όλα»  κ.α.

pix_laxmesa
Μερικές ημέρες πριν από την μεγαλύτερη συναυλία που έχουν δώσει ποτέ οι Πυξ Λαξ,  το CD «Μια μέρα πριν το χειμώνα» έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με την εφημερίδα «Πρώτο ΘΕΜΑ». Στις 9 Ιουλίου οι αναγνώστες του Πρώτου  ΘΕΜΑτος μπορούν να αποκτήσουν το εκπληκτικό, ολοκαίνουργιο άλμπουμ του πιο επιτυχημένου ελληνικού γκρουπ όλων των εποχών. Και την Πέμπτη 12 Ιουλίου, οι φαν των Πυξ Λαξ θα συρρεύσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια του συγκροτήματος. Μια μοναδική προσφορά από το Πρώτο ΘΕΜΑ, συμπίπτει με ένα μοναδικό μουσικό γεγονός: Το live των Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ.
Θέμα Πυξ Λαξ

Το «Μια μέρα πριν το χειμώνα» είναι η τελευταία και η πιο ώριμη δουλειά των Πυξ Λαξ, ιδιαίτερα δε του Μπάμπη Στόκα και του Φίλιππου Πλιάτσικα. Πρόκειται για ένα CD που δημιουργήθηκε μετά από 15 χρόνια δισκογραφικής σιγής εκ μέρους του συγκροτήματος. Στα 14 τραγούδια του άλμπουμ ξεδιπλώνεται όλο το ταλέντο και η πρωτοτυπία των Πυξ Λαξ, των μαγικών συστατικών που ανέδειξαν το γκρουπ σαν το (μακράν) Νο 1 στην ιστορία του  ελληνικού ροκ.

Οι Πυξ Λαξ είναι ένα φαινόμενο: Πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων, ζωντανές εμφανίσεις sold out και μεγάλες περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι στοιχεία από τον, πάντα ζωντανό, θρύλο του συγκροτήματος. Σαν να μην διαλύθηκαν ποτέ, οι Πυξ Λαξ επανέρχονται για τον εορτασμό των 30ων γενεθλίων τους, με περισσότερη ενέργεια από ποτέ. Η αιώνια νιότη των Πυξ Λαξ φαίνεται ξεκάθαρα και στη φρεσκάδα όλων των τραγουδιών που απαρτίζουν το CD «Μια μέρα πριν το χειμώνα». Και, ήδη, μαζί με τα μεγάλα χιτ του συγκροτήματος, όπως το «Πούλα με», το «Μοναξιά μου όλα» κ.λπ. στους καταλόγους των επιτυχιών από τον ελληνικό μουσικό χώρο φιγουράρουν τραγούδια από το «Μια μέρα πριν το χειμώνα», με πρώτα τα «Τα Καταφέραμε (...για την Ιόλη)» και το  «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο».

Πυξ Λαξ - Χαμένος - Official Lyric Video



Πυξ Λαξ - Το Άσπρο Μου Πουκάμισο - Official Lyric Video

Κλείσιμο
Πυξ Λαξ - Η Μπαλάντα Του Αστροναύτη - Official Lyric Video


pixlaxtracks


1. Παρακαλώ περιμένετε
2. ​​ Χαμένος
3. ​​Ένα γράμμα μόνο
4. Η μπαλάντα του αστροναύτη
5. Τα καταφέραμε (Ιόλη)
6. Μια μέρα πριν τον χειμώνα
7. Έρωτας
8. 13 Αυγούστου
9. Το  άσπρο μου πουκάμισο
10. Δίχως σώμα
11. Το κορίτσι της φωτογραφίας
12. Σχοινί
13. Στην ομορφιά σου
14. Απ’ την αρχή


Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ.

Μην το χάσετε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης