Έγκλημα, προδοσία, βία, αγάπη και σεξ στο νέο βίντεο Beyonce και Jay-Z

Έγκλημα, προδοσία, βία, αγάπη και σεξ στο νέο βίντεο Beyonce και Jay-Z


Το ζευγάρι έβγαλε ένα νέο βίντεο για την καινούργια τους περιοδεία με τους Jake Gyllenhaal, Blake Lively, Rashida και Kidada Jones, Guillermo Diaz, Don Cheadle και τον απίστευτο Sean Penn

Έγκλημα, προδοσία, βία, αγάπη και σεξ στο νέο βίντεο Beyonce και Jay-Z


Το νέο βίντεο promo για την καινούργια τους περιοδεία, είναι γεμάτο από ένταση: βία, υπόκοσμος, σεξ, προδοσία, αγάπη και ένας... γάμος. Ο Jay-Z και η Beyonce, γύρισαν μια καταπληκτική μίνι-ταινία για την πρόώθηση της νέας τους περιοδείας, που έχει εκτός από όλα τα καλά συστατικά και καταπληκτικούς ηθοποιούς.

 Έχει δηλαδή όλα τα συστατικά για μια πολύ καλή ταινία. Αυτή η ταινία όμως είναι ειδική για ένα πολύ συγκεκριμένο όπως τον φοβερό Sean Penn, αλλά και τους Jake Gyllenhaal, Blake Lively, Rashida και Kidada Jones, Guillermo Diaz, Don Cheadle.

Το trailer είναι για την νέα τους περιοδεία με τίτλο On The Run Tour, που ξεκινάει τον επόμενο μήνα. Το τρίλεπτο βίντεο προμοτάρεται ως ταινία με πολύ χιούμορ και ένταση. Τράκες και κυνήγια με αμάξια, αγάπη, και πολλά άλλα στο καταπληκτικό αυτό βίντεο παρουσιάζει το ζευγάρι ως άλλους “Bonnie and Clyde” εγκληματίες, αλλά πολύ πολύ σέξι και οι δύο.

Ο μεγάλος γκάνγκστερ είναι φυσικά ο Sean Penn, άλλοι μαφιόζοι είναι ο Guillermo Diaz, και ο Jake Gyllenhaal. Η κολλητή της Beyonce είναι η Blake Lively.
Κλείσιμο

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης