Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Γιώργου Τρομάρα

Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Γιώργου Τρομάρα

Ο Έλληνας γίγαντας που λύγιζε σίδερα, τραβούσε με τα δόντια αυτοκίνητα και έσπαγε πέτρες, δηλώνει ότι έχει «ψυχή μικρού παιδιού».

Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Γιώργου Τρομάρα

«Έχω ψυχή μικρού παιδιού» δηλώνει ο Γιώργος Τρομάρας στην εφημερίδα Espresso με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του «50 χρόνια-Η ιστορία της ζωής μου». Ο Έλληνας γίγαντας λύγιζε σίδερα, τραβούσε με τα δόντια του αυτοκίνητα, έσπαγε πέτρες. Παρά τα 67 του χρόνια, η δύναμη του δεν τον έχει εγκαταλείψει. Μέχρι σήμερα, ο Γιώργος Τρομάρας-το όνομα του είναι αληθινό και όχι παρατσούκλι-συνεχίζει να περιοδεύει σε όλην την χώρα και να παρουσιάζει προγράμματα μυϊκής δύναμης, σε μικρά παιδιά.  «Τους διδάσκω τις αξίες του αθλητισμού» δηλώνει υπερήφανα ο Γιώργος Τρομάρας και συνεχίζει: «Όλα αυτά τα παιδιά μου δίνουν τόση δύναμη και αγάπη που δεν αντέχω και βουρκώνω. Ναι, ο Γιώργος Τρομάρας κλαίει. Αν και γίγαντας όπως με φωνάζουν, έχω ψυχή μικρού παιδιού» είπε. Την δύναμη του πιστεύει ότι την κληρονόμησε από την οικογένεια του. «Και τα δύο σόγια είχαν δυνατά γονίδια. Ήταν δυνατοί άνθρωποι κι έτσι είχα καλό υλικό να κληρονομήσω» είπε.


Για την σύζυγό του και τον γιο του.

«Η Φανή ήταν και είναι το στήριγμα μου. Και να φανταστείς όταν παντρευτήκαμε δεν ήμουν έτοιμος για οικογένεια. Έμεινε έγκυος κι έτσι έγινε το μυστήριο. Το 1989 μου έκανε το καλύτερο δώρο της ζωής μου. Τον γιο μου τον Κωνσταντίνο. Έχω έναν πραγματικό λεβέντη!».
Κλείσιμο

Το βιβλίο «Γιώργος Τρομάρας:50 χρόνια-Η ιστορία της ζωής μου» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Επτάλοφος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης