Ηλίας Γεωργάκης: Παρουσιάστηκε στην Πάτρα το νέο βιβλίο του «Επιστροφή»
Η «Επιστροφή» είναι ένα συλλεκτικό, έγχρωμο βιβλίο με φωτογραφίες και πίνακες ζωγραφικής για τη Λευκάδα, μαζί με πεζά και ποιήματα του συγγραφέα και δημοσιογράφου
Παρουσιάστηκε το Σάββατο 31 Μαΐου, στην Πάτρα, το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου - συγγραφέα, Ηλία Γεωργάκη, με τίτλο «Επιστροφή», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.
Οργανωτές της εκδήλωσης, την οποία συντόνισε η Τιτίνα Ροντογιάννη (εικαστικός-φιλόλογος), ήταν ο σύλλογος Λευκαδίων Πάτρας, «Η Φανερωμένη», οι εκδόσεις «Καμπύλη» και το βιβλιοπωλείο «Πολύεδρο».
Για το βιβλίο, καθώς και για τη 40χρονη πορεία του συγγραφέα στη δημοσιογραφία, μίλησαν οι: Νίκος Ασπρογέρακας (φιλόλογος, αντιπρόεδρος του συλλόγου Λευκαδίων Πάτρας), Απόστολος Βουλδής (δημοσιογράφος), Αγγελική Περδικάρη (ποιήτρια - φιλόλογος), Αγγελική Γεωργιοπούλου (φιλόλογος).
Στη συνέχεια, ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τους κανταδόρους του συλλόγου Λευκαδίων Πάτρας, «Santa Maura», με μαέστρο τη Δήμητρα Αψομώτου. Η «Επιστροφή» είναι ένα συλλεκτικό, έγχρωμο, βιβλίο, με 68 φωτογραφίες και πίνακες ζωγραφικής για τη Λευκάδα, μαζί με πεζά και ποιήματα του συγγραφέα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε η μνήμη του ηθοποιού, Ηλία Λογοθέτη.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.