Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού,Αλέκα Κανελλίδου, θα βρίσκεται από την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη βράδυ στη σκηνή του Θεάτρου Άλσος για να μοιραστεί με το κοινό όμορφες, μελωδικές βραδιές.
Χαρακτηριστική μουσική μορφή της δεκαετίας του ‘70, με μοναδικά αισθαντική φωνή και διακριτική σκηνική παρουσία η ερμηνεύτρια έχει ετοιμάσει ένα καινούριο πρόγραμμα για τις φετινές της παραστάσεις της.
Ένα πρόγραμμα γεμάτο με τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο κι όχι μόνον τα οποία θα ερμηνεύσει μόνη αλλά σε ντουέτα -έκπληξη με τον γιο της.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή