Σον Κίνγκστον: Συνελήφθη για κλοπή τηλεόρασης

Σον Κίνγκστον: Συνελήφθη για κλοπή τηλεόρασης

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο Σον Κίνγκστον ζήτησε την εγκατάσταση της τηλεόρασης με μικρή προκαταβολή, προτείνοντας ως αντάλλαγμα διαφημιστικά βίντεο με τον Justin Bieber, κάτι που δεν έγινε ποτέ, χωρίς μάλιστα να την εξοφλήσει

son-kingkston

Συνελήφθη στην Καλιφόρνια ο γνωστός Αμερικανός ράπερ, Σον Κίνγκστον, λίγες ώρες μετά την έφοδο της αστυνομίας στην έπαυλή του στη Φλόριντα, όπου συνελήφθη και η μητέρα του, πιθανώς για την κλοπή μιας τηλεόρασης με ισχυρό ηχοσύστημα.

Ο Σον Κίνγκστον τέθηκε υπό κράτηση στο Φορτ Έργουιν της νότιας Καλιφόρνια με κατηγορίες για απάτη και κλοπή, βάσει εντάλματος της Φλόριντα, ανακοίνωσε η αστυνομία της τελευταίας πολιτείας. Σε προηγούμενη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κίνγκστον δήλωσε ότι οι δικηγόροι του έχουν αναλάβει πλήρως τον χειρισμό της υπόθεσης.

Η έφοδος της αστυνομίας της Φλόριντα είχε ως στόχο μια κατοικία κοντά στο Φορτ Λόντερντεϊλ, στην οποία ο τραγουδιστής διέμενε, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα του Φεβρουαρίου, αναφέρει το BBC. Αποδώθηκαν, επίσης, εντάλματα έρευνας στο ακίνητο, ενώ σε εκείνη τη φάση ο ράπερ και η μητέρα του είχαν συλληφθεί. Η έρευνα παραμένει ενεργή.

Αν και η αστυνομία εθεάθη να απομακρύνει ορισμένα αντικείμενα από το σπίτι, παραμένει ασαφές εάν η σύλληψη πράγματι συνδέεται με τους ισχυρισμούς της εν λόγω εταιρείας για την τηλεόραση, αν και τα μέχρι τώρα στοιχεία οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, των οποίων το περιεχόμενο παραθέτει το BBC, και έπειτα από επικοινωνία του ειδησεογραφικού μέσου με την εταιρεία Ver Ver Entertainment, που έκανε τις κατηγορίες σε βάρος του Κίνγκστον, ο ράπερ επικοινώνησε μαζί τους μέσω Instagram τον Σεπτέμβριο του 2023 για να αγοράσει μια «τηλεόραση Colossal 232 ιντσών», με ισχυρό ηχοσύστημα.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο Κίνγκστον ζήτησε από την επιχείρηση να εγκαταστήσει τα προϊόντα με «όσο το δυνατόν μικρότερη προκαταβολή», κάνοντας μάλιστα την πρόταση να κάνει διαφημιστικά βιντεο για αυτούς με τον Justin Bieber, κάτι που δεν έγινε ποτέ. 

Μετά την εγκατάσταση, η εταιρεία λέει ότι ο Κίνγκστον δεν κατέβαλε τις υπόλοιπες πληρωμές, με αποτέλεσμα να μηνύσουν για παραβίαση της σύμβασης και απάτη.

Ο Σον Κίνγκστον είναι παγκόσμια γνωστός για επιτυχίες, όπως τα «Beautiful Girls», «Fire Burning» και «Eenie Meenie» με τη συμμετοχή του Justin Bieber.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός εντοπίστηκε 42χρονος όμηρος της Χαμάς - Τι είχε πει ο γαμπρός του που βρέθηκε προ ημερών στην Αθήνα

«Ο φίλος θέλει Άναβαρ» - «Έκανα κόπια το χάπι»: Οι συνομιλίες που πρόδωσαν τα μέλη της οργάνωσης που διακινούσε αναβολικά


Βίντεο: Τα ντοκουμέντα που οδήγησαν στο ξήλωμα του κυκλώματος των εφοριακών στην Χαλκίδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης