Ελένη Ουζουνίδου :" Το έργο μας η "Κακούργα πεθερά" βλέπει τις γυναίκες ως θύματα".
Η ηθοποιός με αφορμή την παράσταση "Κακούργα πεθερά" που παίζεται στο θέατρο Πόρτα μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου
Η κειμενογράφος και στιχουργός Νεφέλη Μαϊστράλη εμπνέεται από ένα διάσημο έγκλημα που συντάραξε την Ελλάδα στις αρχές του 20ου αιώνα, το Έγκλημα της Χαροκόπου. Το 1931, ανήμερα των Θεοφανίων στις όχθες του ποταμού Κηφισού, ξεβράζονται σακιά που περιέχουν ένα διαμελισμένο πτώμα. Η έρευνα της αστυνομίας θα υποδείξει ως ενόχους την πεθερά , την σύζυγο , τον ξάδερφό της και την υπηρέτρια του σπιτιού. Αναφέρθηκε στον τρόπο που παρουσιάζεται το έργο σε σκηνοθεσία του Θανάση Ζερίτη. Επίσης μίλησε και για το ομώνυμο τραγούδι του 1931 του Ιάκωβου Μοντανάρη και ότι τότε πωλήθηκαν περισσότερες πλάκες γραμμοφώνου από τα υπάρχοντα γραμμόφωνα. Τέλος εξήγησε με χιούμορ από που προήλθε η έκφραση "Σπάω πλάκα".
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.