Θέατρο της Ημέρας: «Οι Σκέτοι» έκαναν επίσημη πρεμιέρα - Δείτε φωτογραφίες

Θέατρο της Ημέρας: «Οι Σκέτοι» έκαναν επίσημη πρεμιέρα - Δείτε φωτογραφίες

Κάθε Κυριακή στις 18:00 και Δευτέρα στις 20:30 στο Θέατρο της Ημέρας, Γιώργος Χατζής και Μιχαήλ Άνθης δίνουν... ρεσιτάλ γέλιου, σε μια ατόφια, πρωτότυπη κωμωδία

oi_sketoi_main_2
Πλήθος επισήμων και καλλιτεχνών έδωσαν το «παρών» στο Θέατρο της Ημέρας τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, για να διαπιστώσουν... με τα ίδια τους τα μάτια, ότι η κωμωδία είναι εδώ και έχει όνομα: «Οι σκέτοι».

omadiki_xatzis


Δύσκολα θα βρει κανείς καλή κωμωδία σήμερα. Οι πρωτότυπες κωμικές ιδέες σπανίζουν, κι ακόμα περισσότερο οι πρωτότυπες κωμικές ιδέες που γίνονται πράξη και οδηγούν σ’ ένα άρτιο σκηνικό αποτέλεσμα. «Οι σκέτοι» στο Θέατρο της Ημέρας ανήκουν στις ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις, που τιμούν το είδος -και με το παραπάνω.

Κλείσιμο
omadiki_zouganelis_kyriakidis


Δύο αφελείς, επίδοξοι δολοφόνοι που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, συναντιούνται σ’ ένα γιαπί στο Καπανδρίτι, απέναντι από την έπαυλη ενός πλούσιου ζευγαριού. Τον ένα τον έχει βάλει ο σύζυγος να σκοτώσει τη σύζυγο, τον άλλο τον έχει βάλει η σύζυγος να σκοτώσει τον σύζυγο. Είναι σκέτοι. Δεν έχουν όπλα. Τα περιμένουν με... κούριερ. Κι ο κούριερ αργεί, και το πλούσιο ζευγάρι δεν λέει να φανεί, κι οι δύο τύποι περιμένουν.

anthis_nikolopoulos_xatzis


Και τι δεν κάνουν περιμένοντας! Φονικές ατάκες με ρυθμό πολυβόλου υποκαθιστούν τις σφαίρες που δεν έχουν, τσακώνονται, τρώνε, γελάνε, χορεύουν, παίζουν μουσικά όργανα, τραγουδούν. Μέχρι μνημόσυνο τελούν γι’ αυτούς που πρόκειται να φάνε. Για να οδηγηθούν, όχι σε ένα, αλλά σε απανωτά φινάλε. Θαρρείς πως θα πάρεις την παράσταση μαζί σου, γιατί ως την τελευταία στιγμή, όλο και κάτι ακόμα έχουν να σου πουν. Τελευταία στιγμή, το τελευταίο γίνεται προτελευταίο, γιατί έχουν να σου πουν ακόμα κάτι τελευταίο!


xatzis_aidonis


Δύο ηθοποιοί-μουσικοί-performers για όλες τις δουλειές, ενεργειακής κλάσης Α, ο Γιώργος Χατζής κι ο Μιχαήλ Άνθης, αμφότεροι πολυβραβευμένοι, καταιγιστικοί και εξαιρετικοί, δίνουν τα... ρέστα τους επί σκηνής, προκαλώντας γέλιο διαρκείας, με μία τολμηρή πρόζα-σάτιρα με στοιχεία μιούζικαλ, καμπαρέ και stand up comedy. Προσοχή όμως: Για να δώσει κάποιος ρέστα, πρέπει πρώτα να έχει εισπράξει. «Οι σκέτοι» θα σας ζητήσουν τον οβολόν σας, να συμμετάσχετε. Για να μην αισθάνονται... σκέτοι.

thanailakis


Αλήθεια είναι, με τη σωστή διατροφή, μπορεί κανείς να κάνει καινούριο συκώτι. Το ίδιο και με το γέλιο, και μάλιστα πιο γρήγορα. «Οι σκέτοι» θα σας το χαρίσουν χωρίς τσιγκουνιές.

sketoi-01


Info

Κάθε Κυριακή στις 18:00 και Δευτέρα στις 20:30 στο Θέατρο της Ημέρας.
Προπώληση: Οι σκέτοι | Εισιτήρια online! | More.com
Τιμές εισιτηρίων: 15, 12 και 10 ευρώ

Συντελεστές

Κείμενο, σκηνοθεσία, φωτισμοί: Μιχαήλ Άνθης
Παίζουν: Γιώργος Χατζής, Μιχαήλ Άνθης
Πρωτότυπη μουσική, ενορχηστρώσεις: Γιώργος Χατζής
Τραγούδι τέλους: Μιχαήλ Άνθης
Κίνηση: Δέσποινα Τσουκαλά
Βοηθός σκηνοθέτη: Βάλια Καρατζογιάννη
Επιμέλεια παραγωγής: Μάγκυ Μοντζολή
Επικοινωνία: Αγλαΐα Παγώνα

poster-oisketoi


Ειδήσεις σήμερα:

Οι 10 κατηγορίες πολιτών που ευνοούνται περισσότερο από το μίνι ασφαλιστικό

Καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια αναμένονται σήμερα - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν»

«Vor V Zakone»: Το «Λίπος», η δράση των Vory στην Ελλάδα, η δολοφονία του Γεωργιανού και η εκτέλεση του «παππού Χασάν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης