Ελένη Ουζουνίδου: Ενσαρκώνει την Σίρλεϊ Βάλενταϊν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Ελένη Ουζουνίδου: Ενσαρκώνει την Σίρλεϊ Βάλενταϊν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Το έργο πραγματεύεται τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και στον γάμο

Ouzounidou_-_Sirley
Με τον απαιτητικό ρόλο της δημοφιλούς θεατρικής ηρωίδας του Γουίλλι Ράσελ, Σίρλεϊ Βάλενταϊν, ετοιμάζεται να «αναμετρηθεί» η ηθοποιός Ελένη Ουζουνίδου. Η παράσταση «Σίρλεϊ» ανεβαίνει από τις 10 Μαρτίου, στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου και μουσική Νίκου Κυπουργού.

Ο κωμικός αυτός αφηγείται το «πριν» και το «μετά» στη ζωή μιας γυναίκας. Πριν και μετά από το μεγάλο βήμα που κάνει για να αφήσει πίσω την ανιαρή καθημερινότητα και να αρχίσει να ζει πραγματικά.

Η Σίρλεϊ Βάλενταϊν είναι μια γυναίκα που βρίσκεται σε ένα τέλμα, σε έναν συμβατικό γάμο, με ένα σύζυγο που την καταπιέζει και μια κοινωνία που την περιορίζει. Εκείνη όμως βρίσκει μέσα της χώρο για να ονειρεύεται και να ξεφεύγει από τη ματαιότητα που την απειλεί. Αυτή η έντονη ανάγκη της για ζωή την οδηγεί να ταξιδέψει από την Αγγλία στην Ελλάδα και, μέσα από μια ανέλπιστη περιπέτεια, να βρει τελικά πολύ περισσότερα απ’ όσα αναζητούσε.

Το έργο του πολυβραβευμένου συγγραφέα Γουίλλι Ράσελ πραγματεύεται τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και στον γάμο, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να βρουν την ταυτότητά τους και να αψηφήσουν το κατεστημένο, κυνηγώντας τα όνειρά τους.

Η σκηνοθετική ματιά του Βασίλη Μαυρογεωργίου ισορροπεί ανάμεσα στον ρεαλισμό και την ανακάλυψη ενός βαθύτερου σουρεαλισμού που χαρακτηρίζει τις εσωτερικές ζωές των ανθρώπων.

Ημέρες & ώρες παραστάσεων

Παρασκευή 21:00
Σάββατο 18:30
Κυριακή 21:15

Κλείσιμο
Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ https://www.viva.gr/tickets/theater/sirlei/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης