Τηλεοπτική απόλαυση με αναπάντεχες καταστάσεις

Τηλεοπτική απόλαυση με αναπάντεχες καταστάσεις

Τι κοινό έχουν μια αεροσυνοδός κι ένα μωρό που πέφτει από τον ουρανό; Η απάντηση στις δυο σειρές που φέρνει στις οθόνες μας το Vodafone TV

gen1

Sponsored Content

Οι μαύρες κωμωδίες είναι από τα πιο αγαπημένα και ανατρεπτικά, κινηματογραφικά και τηλεοπτικά είδη καθώς το χιούμορ εναλλάσσεται με τη δράση, ενώ ταυτόχρονα -σε ανύποπτο χρόνο- λέγονται σημαντικές αλήθειες. Η δημοφιλία τους είναι απόλυτα κατανοητή αφού οι άνθρωποι πάντα θέλουν να διασκεδάζουν τους φόβους τους. Αναπάντεχες καταστάσεις, εξωφρενικά γεγονότα και δολοφονικές ατάκες δημιουργούν ένα γοητευτικό αποτέλεσμα, όπως ακριβώς συμβαίνει και στις δυο σειρές που μάς φέρνει το Vodafone TV. Πρόκειται για τον δεύτερο κύκλο του Flight Attendant που τόσο αγαπήσαμε εξαρχής και για το The Baby, δυο σειρές που υπόσχονται να μάς χαρίσουν πολλές ώρες τηλεοπτικής απόλαυσης.



Flight Attendant -δεύτερος κύκλος

2367862_5936049_6000x4003


Όταν στον πρώτο, επιτυχημένο κύκλο του Flight Attendant η Kaley Cuoco (που μάθαμε ως “Penny” στο Big Bang Theory) μεταμορφώθηκε σε Cassie Bowden, μια αεροσυνοδό που απολαμβάνει την ζωή της στα εξωτικά μέρη, όπου την οδηγεί η δουλειά της, με φλερτ, πάρτι και ποτό, όλοι μιλούσαν για ένα τηλεοπτικό ισοδύναμο της ανάγνωσης ενός συναρπαστικού θρίλερ στην παραλία!

Η Cassie, σε εκείνον τον κύκλο, ζούσε μια ανέμελη ζωή ώσπου σε μία πτήση στην Μπανγκόκ, γνώρισε έναν γοητευτικό επιβάτη με τον οποίο πέρασαν μια ερωτική βραδιά. Το επόμενο πρωί, όμως, ο παρτενέρ της βρέθηκε νεκρός δίπλα της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της και το θρίλερ άρχισε καθώς η ηρωίδα αδυνατούσε να θυμηθεί τι συνέβη.

Κλείσιμο
The Flight Attendant S.2 I Vodafone TV


Τώρα, στον δεύτερο κύκλο, η Κάσι βρίσκεται σε νέα πόλη, σε μια νέα δουλειά, πάντα ως αεροσυνοδός, ενώ έχει και ακόμα περισσότερα μυστικά. Zει πλέον την καλύτερη και πιο νηφάλια ζωή της στο Λος Άντζελες και ταυτόχρονα εργάζεται ως πράκτορας της CIA. Η φίλη της πιστεύει ότι ζει μια ζωή σαν κατασκοπικό βιβλίο. Δεν είναι βέβαια ακριβώς έτσι τα πράγματα.

2367862_5937299_6000x4000


Αυτή τη φορά η αποστολή της την οδηγεί στο να γίνει μάρτυρας μιας δολοφονίας και έτσι μπλέκεται σε ένα νέο μυστήριο. Παρακολουθώντας έναν ύποπτο επιβάτη της αεροπορικής πτήσης στην εταιρία που δουλεύει, φτάνει στην Γερμανία. Παρόλο που της έχει ανατεθεί να μην τον παρακολουθήσει στενά η να συνδεθεί μαζί του, η Cassie για άλλη μια φορά κάνει το δικό της.



The Baby

819353_5949881_7952x5304

Η τηλεοπτική σειρά των Sian Robins-Grace (“Sex Education”) και Lucy Gaymer, αποτελεί μια συμπαραγωγή της HBO με το Βρετανικό Sky. Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία τρόμου που εστιάζει σε ένα σχεδόν άγνωστης προέλευσης, κακόβουλο μωρό που ταλαιπωρεί μια νεαρή γυναίκα. Μια σκοτεινά αστεία, ωμή εξέταση της μητρότητας, από την οπτική γωνία μιας γυναίκας που δεν θέλει να γίνει μητέρα.

Όλα ξεκινούν όταν μία μητέρα πέφτει από έναν γκρεμό με το μωρό της, το οποίο όμως, σε αντίθεση με τη γυναίκα που σκοτώνεται επί τόπου, προσγειώνεται σώο και αβλαβές στα χέρια της 38χρονης Natasha. Πρόκειται για μια τυχαία περαστική, άτεκνη από επιλογή μιας και ποτέ δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά, που τώρα θα κληθεί να φροντίσει αυτό το ορφανό μωρό.

Χειριστικό, αλλά απίστευτα χαριτωμένο, το μωρό μετατρέπει τη ζωή της Natasha σε ένα σουρεαλιστικό σόου τρόμου. Καθώς ανακαλύπτει την πραγματική έκταση της θανατηφόρας φύσης του μωρού, η Natasha κάνει όλο και πιο απεγνωσμένες προσπάθειες να το ξεφορτωθεί. Δε θέλει μωρό. Αλλά το μωρό σίγουρα τη θέλει.

The Baby I Vodafone TV


Διαθέσιμα αποκλειστικά στο Vodafone TV.
Ανακάλυψε περισσότερα για τις προτάσεις του μήνα από το Vodafone TV για να παρακολουθήσεις ό,τι θες, τη στιγμή που το θες!

Info
Το περιεχόμενο του Vodafone TV ανανεώνεται κάθε μήνα με τις σημαντικότερες πρεμιέρες, με αποκλειστικές νέες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ που θα συζητηθούν και πολλές ακόμη επιλογές, για να τις παρακολουθήσουμε τη στιγμή που το θέλουμε.

Απόκτησε πρόσβαση σε όλο το δημοφιλές περιεχόμενο, εύκολα και γρήγορα και χωρίς χρήση αποκωδικοποιητή, με άμεση online ενεργοποίηση στο Vodafone.gr και απόλαυσε 1 μήνα δωρεάν δοκιμή χωρίς δέσμευση συμβολαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης