Ένα διαδικτυακό κονσέρτο αγάπης για την ανακούφιση των παιδιών που υποφέρουν

Ένα διαδικτυακό κονσέρτο αγάπης για την ανακούφιση των παιδιών που υποφέρουν

Διοργανώνεται από την «Μέριμνα» που λειτουργεί την  μοναδική υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στην Ελλάδα 

Merimna

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακουφιστικής Φροντίδας, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, η «Μέριμνα» και οι Φίλοι της Μέριμνας διοργανώνουν ένα διαδικτυακό on demand Κονσέρτο Αγάπης.

PREVIEW - KANENA ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ  - Κονσέρτο Αγάπης για τα Παιδιά της "ΜΕΡΙΜΝΑΣ"

Στόχος του κονσέρτου είναι η ευαισθητοποίηση όλων για την ανάγκη της Ανακουφιστικής Φροντίδας και η στήριξη της μοναδικής υπηρεσίας Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στην Ελλάδα που λειτουργεί η Μέριμνα. 

Το κονσέρτο έχει μαγνητοσκοπηθεί στο εξαιρετικής αισθητικής φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με θέα τον Θερμαϊκό και περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια των Ελλήνων συνθετών Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζηδάκη, καθώς και επιλεγμένα αποσπάσματα απαράμιλλης ομορφιάς από τα έργα των: Gabriel Fauré, Piotr Ilitch Tschaikovsky, Vincenzo Bellini, Giuseppe Verdi, Gaetano Donizetti, Francis Poulenc, Kurt Weill και Θεόδωρου Σπάθη.

Συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, η σοπράνο Μαρίνα Βουλογιάννη, ο πιανίστας Νίκος Ζαφρανάς και η χορωδία Ι.Ν. Αγ. Κυρίλλου & Μεθοδίου, υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Μελιγκοπούλου, συνθέτοντας ένα μοναδικό καλλιτεχνικό παζλ, αποκλειστικά για τη στήριξη του έργου της Μέριμνας.

 Τη δράση υποστηρίζει η Ελληνική Εταιρεία για την Ανακουφιστική Φροντίδα Παιδιών και Εφήβων. 

 Η συναυλία θα είναι διαθέσιμη διαδικτυακά από τις 9 Οκτωβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου και η τιμή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης