Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει στο θέατρο με «Προδοσία»
Θα πρωταγωνιστιστήσει στην «Προδοσία» του Πίντερ που θα ανέβει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Βρετάνια, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη
UPD:
Μπορεί η απειλή του κορωνοϊού να άλλαξε δραματικά τις συνθήκες στην ψυχαγωγία και την πολιτιστική δημιουργία, οι καλλιτέχνες, ωστόσο, αψηφώντας φοβίες και οικονομικά ρίσκα, ξεκινούν να στήνουν τα σχέδιά τους για την χειμερινή σεζόν. Ανάμεσά τους και οΛάκης Λαζόπουλος ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση που θα φιλοξενήσει, από τον Οκτώβριο, το Θέατρο Βρετάνια.
Πρόκειται για το δημοφιλές έργο του Χάρολντ Πίντερ «Προδοσία» το οποίο θα ανέβει σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Χειλάκη με την ερμηνευτική συμμετοχή της Αθηνάς Μαξίμου.
O Χάρολντ Πίντερ στην «Προδοσία» καταγράφει την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου στήνοντας για τους ήρωές του ένα ευφυές παιχνίδι με τον χρόνο. Όταν ξεκινάει το έργο, η προδοσία ή οι προδοσίες μοιάζουν πια παρελθόν. Καθώς όμως η μηχανή του χρόνου γυρίζει προς τα πίσω, ο θεατής έρχεται αντιμέτωπος με ένα άλλο, μεγαλύτερο, παιχνίδι, εκείνο των σχέσεων, με τις κρυφές επιδιώξεις, τις σκόπιμες αποκρύψεις, τα μυστικά και τα ψέματα.
Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία μεταξύ μιας γυναίκας, ενός άντρα που γίνεται σύζυγός της και του φίλου του, με τον οποίο η γυναίκα συνάπτει ερωτική σχέση. Το πρωτότυπο του έργου είναι ότι ξεκινάει από το τέλος όταν οι τρεις έχουν πάρει πια διαφορετικούς δρόμους και πηγαίνει προς την αρχή όταν οι τρεις πρωτογνωρίζονται.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.