Η αντίστροφη μέτρηση για το 39ο River Party ξεκίνησε

Η αντίστροφη μέτρηση για το 39ο River Party ξεκίνησε

Το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα, επιστρέφει δριμύτερο, στο πιο μαγευτικό ορεινό τοπίο, με το πιο δυναμικό κοινό και τους καλύτερους τραγουδιστές. Ραντεβού και φέτος στο Νεστόριο της Καστοριάς

Η αντίστροφη μέτρηση για το 39ο River Party ξεκίνησε
Λίγο πριν την θριαμβική είσοδο του Αυγούστου και πριν αρχίσουμε τις διακοπές μας στα παραθαλάσσια θέρετρα, το River Party μας στέλνει και πάλι "σήμα" από την καρδιά του Νεστορίου και μας προσκαλεί στο πιο ονειρεμένο μέρος της Βόρειας Ελλάδας. Πέντε ημέρες γεμάτες συναυλίες, ατελείωτες ώρες διασκέδασης και πολλά happenings!

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ – θεσμό, στο οποίο χτυπά η καρδιά της ελληνικής μουσικής και μας προσκαλεί όλους να ζήσουμε την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία, σε έναν επίγειο και καλά κρυμμένο παράδεισο, στο Νεστόριο της Καστοριάς.

Το 39o River Party αποτελεί τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό για όλους όσους αγαπούν τον κατασκηνωτικό τουρισμό. Σε ένα μοναδικό τοπίο, δίπλα στο ποτάμι, είναι ένας μαγικός προορισμός διακοπών για τους νέους και όχι μόνο. Φέτος το σύνθημα είναι “Live The Ultimate Experience” και αυτό τα λέει όλα. 

Κλείσιμο


Το camping στο χώρο του φεστιβάλ
Για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία του River Party σας προτείνουμε να μείνετε μέσα στο χώρο του φεστιβάλ. Εκεί υπάρχουν 4 ζώνες κατασκήνωσης με τα συνθηματικά ονόματα “Παράδεισος”, “Ζούγκλα”, “Χαβάη” και “Ινδιάνικο Χωριό”. Η επιλογή όμως της ζώνης, εξαρτάται από την διάθεση σας! Εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε την “Χαβάη” αν θέλετε να είστε κοντά στο κέντρο του φεστιβάλ, αλλά να έχετε και την αίσθηση της ηρεμίας. “Η Χαβάη” είναι η ζώνη κατασκήνωσης που βρίσκεται αμέσως μόλις περάσεις το ποτάμι της κεντρικής σκηνής και η ζώνη που συνήθως εξαντλείται πρώτη. Αν θέλετε ακόμη περισσότερη φασαρία μπορείτε να επιλέξετε το “Ινδιάνικο Χωριό” που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Forestage. Για όσους θέλουν την ησυχία τους θα προτείναμε να επιλέξουν τον “Παράδεισο”, καθώς είναι από τις πιο απομονωμένες ζώνες κατασκήνωσης, αλλά και την λεγόμενη “Ζούγκλα”, που είναι η πιο μεγάλη ζώνη και καλύπτει όλη την δεξιά πλευρά της πλαγιάς του βουνού που φιλοξενεί το φεστιβάλ.

Φυσικά υπάρχει και τρόπος να ζήσετε το φεστιβάλ χωρίς να κατασκηνώσετε μέσα στους χώρους του. Μπορείτε επομένως να επιλέξετε να μείνετε σε ένα από τους πολύ όμορφους ξενώνες του Νεστορίου ή στα ξενοδοχεία της Καστοριάς και να μπαινοβγαίνετε ελεύθερα κάθε μέρα στο χώρο.



Που βρίσκεται το φεστιβάλ και πως μπορώ να πάω;
Το River Party διοργανώνεται σε ένα πανέμορφο στο δάσος, στο Νεστόριο Καστοριάς. Ο ευκολότερος, οικολογικότερος και οικονομικότερος τρόπος για να πάτε είναι με τα μισθωμένα λεωφορεία του River Party. Μπορείτε ωστόσο να πάτε εύκολα με τα ΚΤΕΛ Καστοριάς που πραγματοποιούν δρομολόγια από πολλές περιοχές της χώρας προς την Καστοριά, και από εκεί τις ημέρες του φεστιβάλ υπάρχουν συνεχόμενα δρομολόγια προς το Νεστόριο. Για τους λάτρεις των αεροπλάνων υπάρχει αεροδρόμιο στην Καστοριά, με κοντινότερο μεγάλο αεροδρόμιο αυτό της Θεσσαλονίκης (απόσταση 1,5 - 2 ωρών), ενώ μπορείτε, αν οδηγείτε, να προσεγγίσετε την περιοχή με το αμάξι σας. Η Καστοριά απέχει 482 χλμ από την Αθήνα και 190 χλμ από τη Θεσσαλονίκη, ενώ το Νεστόριο βρίσκεται 28 χλμ έξω από την πόλη της Καστοριάς, πολύ κοντά στους πρόποδες του ιστορικού Γράμμου.

Στη διαδρομή, βγαίνοντας από την Καστοριά, προς τα δυτικά, και ακολουθώντας την οδό Γράμμου, διασχίζετε το παρακλάδι της Εγνατίας Οδού και αμέσως συναντάτε το χωριό Κολοκυνθού, έχοντας στα αριστερά σας τα χωριά Ποριά και Χιλιόδενδρο και τον ποταμό Αλιάκμονα. Περνάτε μέσα από την Κολοκυνθού και από το μεγάλο χωριό της Μεσοποταμίας. Ο Αλιάκμονας αριστερά, και στην απέναντι όχθη η Πεντάβρυσος, με τις πολλές αμυγδαλιές και τα πολλά αρχαιολογικά ευρήματα. Περνάτε μέσα από το Καλοχώρι στα 3 χλμ., και δεξιά στο ένα χιλιόμετρο, στην πλαγιά, βρίσκεται η Πτελέα, ενώ από την άλλη πλευρά και όχι πολύ μακριά από τις όχθες του ποταμού, βρίσκεται η Ομορφοκκλησιά, με την ξακουστή εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Ένα χιλιόμετρο πιο πέρα βρίσκεται η Αγία Άννα. Περνώντας την γέφυρα της Αγίας Άννας φτάνετε στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου.


Πρόγραμμα του 39ου River Party


Τετάρτη 2 Αυγούστου
RIVERSIDE STAGE: PLANET OF ZEUS, 1000MODS
FORESTAGE: TAIWAN MC, IRATUS, ΤΖΑΜΑΛ
INTO THE JUNGLE STAGE: ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ, RIVERBED
TEQUILA STAGE: ALL STAR DJ SET

Πέμπτη 3 Αυγούστου
RIVERSIDE STAGE: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ
FORESTAGE: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ & SOCIAL WASTE
INTO THE JUNGLE STAGE: NIKOΣ ΖΑΔΕΣ & ΜΠΑΝΤΑ ΑΓΟΡΙΩΝ feat. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (POLKAR)
TEQUILA STAGE: ALL STAR DJ SET

Παρασκευή 4 Αυγούστου
RIVERSIDE STAGE: ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
FORESTAGE: ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ, XAXAKES
INTO THE JUNGLE STAGE: NIKOΣ ΖΑΔΕΣ & ΜΠΑΝΤΑ ΑΓΟΡΙΩΝ feat. ΓΙΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ALEX ECONOMOU
TEQUILA STAGE: DJ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Σάββατο 5 Αυγούστου
RIVERSIDE STAGE: ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ & ΒΙΚΥ ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ
FORESTAGE: IMAM BAILDI, ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
INTO THE JUNGLE STAGE: MIKIEUS & MALIATSIS & ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΝΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΚΑΣ & ΜΥΡΤΩ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
TEQUILA STAGE: DJ PITSI

Κυριακή 6 Αυγούστου
RIVERSIDE STAGE: 40 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ (special guests: ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ), MEΛISSES
FORESTAGE: COLOUR PARTY, PLAYMEN feat. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΑΜΜΟΣ, IAN & MADSTREET
INTO THE JUNGLE STAGE: ANGELIKA DUSK
TEQUILA STAGE: ALL STAR DJ SET

Info
Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 729 4906
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης