Υπάρχουν σενάρια για πεντάθυρο Suzuki Jimny;

Υπάρχουν σενάρια για πεντάθυρο Suzuki Jimny;

Με την εμπορική επιτυχία του Suzuki Jimny να έχει χτυπήσει κόκκινο δεν θα ήταν περίεργο η εταιρία να εξετάσει τα ενδεχόμενα επέκτασης της γκάμας με περισσότερες επιλογές αμαξώματος.

4f2fc7e4-suzuki-jimny-five-door35654harpi1000
Δυστυχώς βέβαια η πεντάθυρη έκδοση που βλέπετε στις φωτογραφίες δεν προέρχονται από την Suzuki ως μια πρόγευση για μια πιο ευρύχωρη και πρακτική παραλλαγή του δημοφιλούς 4x4.

Πρόκειται για μια ψηφιακή απεικόνιση που φτιάχτηκε από τον Nikita Chuyko για λογαριασμό ενός ρώσικου αυτοκινητιστικού Μέσου. Η δημιουργία είναι βασισμένη στο κίτρινο μοντέλο του λανσαρίσματος του Jimny στο οποίο βέβαια έχουν προστεθεί δύο επιπλέον πίσω πόρτες. Δεν γνωρίζουμε εάν η Suzuki εμπνευστεί από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αλλά είναι δεδομένο πως μια σχετική κίνηση από την μεριά της θα είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του Jimny πολλά σχόλια στάθηκαν στην ομοιότητα με την Mercedes G-Class και τώρα η πεντάθυρη έκδοση το φέρνει ακόμα πιο κοντά σε αυτή την εικόνα. Πάντως διάφορες αναφορές επισημαίνουν πως η Suzuki είναι αποδέκτης πολλών αιτημάτων για προσφορά περισσότερων εκδόσεων του Jimny. Η ίδια μάλιστα στην αρχή της χρόνιά στην έκθεση του Τόκιο είχε παρουσιάσει ένα πρωτότυπο pick-up που βασιζόταν στο Jimny και το οποίο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού. Επομένως δεν είναι διόλου απίθανο οι επιπλέον εκδόσεις αμαξώματος, όπως η συγκεκριμένη πεντάθυρη, να φθάσουν τελικά στην παραγωγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης