Volvo: Νέες εκδόσεις με πολλαπλό όφελος...

Volvo: Νέες εκδόσεις με πολλαπλό όφελος...

Η Volvo Hellas παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απόκτησης των δημοφιλών premium V40, V40 CrossCountry, S60 και V60!

-
Νέες εκδόσεις Livtechγια τα V40 και V40 CrossCountry, S60 και V60 με πρόσθετο εξοπλισμό τεχνολογίας και ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία για σπορ, δυναμική εμφάνιση σε πολύ προνομιακές τιμές

- Νέες, προνομιακές τιμές σε όλη τη γκάμα των μοντέλων

- Εντελώς δωρεάν 5 χρόνια πλήρες service, εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλα τα μοντέλα

- Το συνολικό όφελος για τον πελάτη σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνάει τα 5.000 €

-       Αφορά αυτοκίνητα των οποίων η παραγγελία θα γίνει έως και τις 31 Μαρτίου 2017


Το επιτυχημένο πρόγραμμαVolvoNow επανέρχεται , προσφέροντας νέες εκδόσεις που διαθέτουν επιπλέον καινοτόμα συστήματα τεχνολογίας και διατίθενται σε προνομιακές τιμές. Ταυτόχρονα, με το VolvoNowη σουηδική μάρκα προσφέρει ιδιαίτερα προνομιακές τιμές σε όλα της τα μοντέλα παράλληλα με 5 χρόνια πλήρες σέρβις σύμφωνα με το πρόγραμμα του κατασκευαστή, 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το VolvoNow το συνολικό όφελος για τον πελάτη σε κάποιες περιπτώσεις υπερβαίνει αρκετά τα 5.000 € ενώ ειδικά για το δωρεάν πλήρες σέρβις, αυτό ισχύει ακόμα και σε περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της πενταετίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Volvoπαρουσιάζει τις νέες εκδόσεις Livtechγια τα μοντέλα V40, V40 CrossCountry, S60 και V60 που προσφέρουν πλούσιο πρόσθετο εξοπλισμό σε μοναδικά προνομιακές τιμές.

Οι νέες εκδόσεις Livtech διαθέτουν επιπλέον καινοτόμα συστήματα τεχνολογίας όπως το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος(ParkAssistPilot) το οποίο κάνει το παρκάρισμα μία ευχάριστη και απολαυστική διαδικασία. Επίσης, διαθέτουν πίσω κάμερα παρκαρίσματος/οπισθοπορείας καθώς και σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη. Διαθέσιμες επίσης είναι και κάποιες ξεχωριστές διακοσμητικές πινελιές που χαρίζουν στα μοντέλα πιο σπορ και δυναμική εμφάνιση. Χαρακτηριστικά, ανάλογα με το μοντέλο διαθέσιμες είναι αεροτομές, διακοσμητικά μαρσπιέ, πλαϊνές ποδιές κλπ. Ως αποτέλεσμα, η συνολική οδηγική εμπειρίαείναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένη και το αυτοκίνητο δείχνει ακόμα πιο όμορφο. 

Ειδικότερα, ανά μοντέλο, οι εκδόσεις Livtech προσφέρουν:

V40 Livtech καιV40 CrossCountryLivtech
Πρόσθετα συστήματα τεχνολογίας και στα δύο μοντέλα:
- Σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος (ParkAssistPilot)
- Πίσω κάμερα παρκαρίσματος/οπισθοπορείας
- Σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη

Επιπλέον, τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα και μεπρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

S60 Livtech καιV60 Livtech

Πρόσθετα συστήματα τεχνολογίας και στα δύο μοντέλα:
- Σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος (ParkAssistPilot)
- Πίσω κάμερα παρκαρίσματος/οπισθοπορείας
- Εμπρός κάμερα
Επιπλέον, για το S60 είναι διαθέσιμα και αλουμινένια φιλέτα παραθύρων εμπρός, πίσω καθώς και αεροτομή καπό χώρου αποσκευών, που προσδίδουνει μια πιο δυναμική και σπορ εμφάνιση.

Είναι χαρακτηριστικά τα παρακάτω παραδείγματαοφέλους για τον πελάτη των εκδόσεωνLivtechμε το πρόγραμμα VolvoNow:

- ΤοV40 Τ3 1.5 Autoστην έκδοση Livtech, με τονέο, προηγμένο βενζινοκινητήρα 1.498κ.εκ. της οικογένειας Drive-E που έχει σχεδιάσει, εξελίξει και κατασκευάζει η ίδια η Volvo, με ισχύ 152 ίππους και στάνταρντ το αυτόματο κιβώτιο, προσφέρεται με συνολικό όφελος για τον πελάτη ύψουςέως και 4.250 €, όπως αυτό διαμορφώνεται από την προνομιακή τιμή του πρόσθετου εξοπλισμού και την αξία των πέντε ετών δωρεάν εγγύησης, σέρβις και οδικής βοήθειας. Η προτεινόμενη λιανική τιμή για το V40 T3 1.5 Autoστην έκδοση Livtechδιαμορφώνεται στα 27.995 €. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προτεινόμενες τιμές για το V40 T3 1.5 Autoξεκινούν από 22.500 €, στην έκδοση KineticPlus.

- Το S60 T3 1.5 Autoστην έκδοση Livtech, επίσης με τον κινητήρα 1.498κ.εκ. των 152 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο στο βασικό εξοπλισμό, προσφέρεται με συνολικό όφελος για τον πελάτη ύψους άνω των 3.900 €, όπως αυτό διαμορφώνεται από την προνομιακή τιμή του πρόσθετου εξοπλισμού και την αξία των πέντε ετών δωρεάν εγγύησης, σέρβις και οδικής βοήθειας. Η προτεινόμενη λιανική τιμή για το S60 T3 1.5 Autoστην έκδοση Livtechδιαμορφώνεται στα 31.625 €. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προτεινόμενες τιμές για το S60 T3 1.5 Autoξεκινούν από 27.325 €,στην έκδοση Livstyl, με πέντε χρόνια δωρεάν εγγύηση, σέρβις και οδική βοήθεια.

Τέλος, προκειμένου να δοθεί ένα γενικό παράδειγμα των προνομιακών τιμών που στο πλαίσιο του VolvoNowισχύουν για όλη τη γκάμα, αξίζει ιδιαίτερη αναφορά στο VolvoXC60 D4στην έκδοση R-Design. Το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρεται με προτεινόμενη λιανική τιμή 51.900 €, που αντιπροσωπεύει πρόσθετο όφελος για τον πελάτη ύψους 5.384 €, όπως αυτό διαμορφώνεται από την αξία της δωρεάν πενταετούς εγγύησης, σέρβις και οδικής βοήθειας παράλληλα με ειδική προωθητική ενέργεια της VolvoCarHellas στο πλαίσιο του προγράμματος VolvoNow. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο επισήμων εμπόρων της Volvo σε όλη την Ελλάδα ή να επισκεφθούν το www.volvocars.gr


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

BMW-X3-2018

Η τρίτη γενιά της BMW X3 είναι μεγαλύτερη, πιο προηγμένη τεχνολογικά, αλλά και με πιο «SUV» χαρακτήρα συγκριτικά με τις δύο προηγούμενες γενιές της, έχοντας ξεκάθαρο στόχο να κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας της.

car_legend

Σε παγκόσμια πρώτη, το Θέμα και το CAR παρουσιάζουν: CAR LEGENDS - Γίνετε οι πρώτοι στον κόσμο που θα την αποκτήσετε, με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ- Μια συλλεκτική σειρά πολυτελών Λευκωμάτων με την ιστορία των πιο επιδραστικών εταιρειών αυτοκινήτου στον κόσμο.

3
Kia-Ceed-1_6-CRDi-6MT

Το νέο Ceed έρχεται να διαχωρίσει τη θέση του από τον in house ανταγωνισμό και να προσφέρει μια εναλλακτική από την Kia, καθόλα άξια προσοχής για το αγοραστικό κοινό της κατηγορίας C.

2018-volvo-s60

Πιστή στις προαναγγελίες της που ήθελαν το νέο S60 να μας συστήνεται στα τέλη Ιουνίου, η Volvo Cars αποκάλυψε την τρίτη γενιά του εν λόγω μοντέλου. Κι όπως αναμενόταν, χωρίς να υπάρχει diesel επιλογή στη γκάμα.