Παραμένει στην Force India o Χούλκενμπεργκ!

Παραμένει στην Force India o Χούλκενμπεργκ!

Ένας από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς της νέας γενιάς, ο Νίκο Χούλκενμπεργκ βλέπει για πολλοστή φορά τις όποιες πιθανότητες διάκρισης μπορεί να έχει, να οριοθετούνται λόγω ύψους.

Παραμένει στην Force India o Χούλκενμπεργκ!
Ο 27χρονος που πέρυσι είχε σχεδόν συμφωνήσει με τη Ferrari αλλά την τελευταία στιγμή έμεινε με το συμβόλαιο στο χέρι καθώς ο Μοντεζέμολο, προτίμησε το Ράικονεν φέτος αποδεικνύει με την απόδοσή του πως άξιζε αυτή τη θέση. Ο Χούλκενμπεργκ έχει πάρει σε 16 αγώνες, 76 βαθμούς ενώ ο έτερος πιλότος της Force India, Σέρτζιο Πέρεζ έχει μόνο 47 βαθμούς όσους ακριβώς και ο Ράικονεν που αγωνίζεται με την σαφώς ανώτερη Ferrari.

Ο Χούλκενμπεργκ που έχει ύψος 1.85cm δεν ήταν αποδεκτός
από το σχεδιαστικό τμήμα της Ferrari, έτσι φεύγοντας από τη Sauber όπου πέρυσι είχε μια εξαιρετική χρονιά, επέστρεψε τελικά στη Force India. Η Ινδική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα τη μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του Γερμανού άσσου για το 2015. Ο ίδιος μιλώντας σχετικά τόνισε: «Είναι καλό να γνωρίζω τι θα κάνω του χρόνου. Ξέρω πολύ καλά την ομάδα και φέτος διανύουμε μια καλή χρονιά με μερικά πολύ καλά αποτελέσματα. Πιστεύω πως το 2015 θα προοδεύσουμε ακόμη περισσότερο».
Κλείσιμο

Ο 27χρονος Γερμανός έχει τερματίσει 5ος σε τέσσερις αγώνες φέτος
(Μαλαισία, Μπαχρέιν, Μονακό, Καναδά).

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Βιτζάι Μαλία τόνισε: «Είμαι σίγουρος ότι ο Νίκο είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο grid. Είμαι περήφανος που θα οδηγεί για την ομάδα μας το 2015».

Η Force India είναι σε συζητήσεις και με τον έτερο πιλότο Σέρτζιο Πέρεζ ώστε ν’ ανανεωθεί και το δικό του συμβόλαιο για το 2015, όμως αυτές δεν έχουν ακόμη καταλήξει…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης