Η Maserati εξηλεκτρίζεται

Η Maserati εξηλεκτρίζεται

Η Maserati προχωρά με γοργά βήματα στον πλήρη εξηλεκτρισμό των μοντέλων της.

240415231852_maserati-grancabrio

Η Maserati, γνωστή για τους σπιρτόζικους V8 κινητήρες και τις ευχάριστα θορυβώδεις νότες της εξάτμισης, επιβεβαιώνει ότι ολόκληρη η γκάμα της θα είναι «πλήρως ηλεκτρισμένη» μέχρι το 2028.

Στην εταιρική εκδήλωση που έφερε την ονομασία «Folgore», η δημοφιλής ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία από τη Μόντενα έβαλε στο επίκεντρο τα ηλεκτρικά της μοντέλα, όπως τις Grecale Folgore και GranTurismo Folgore.

Νωρίτερα φέτος, η Maserati επιβεβαίωσε ότι θα έχει μια αμιγώς ηλεκτρική γκάμα, με το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την Quattroporte να αναμένεται να παρουσιαστεί το 2028, τέσσερα χρόνια αργότερα από ό,τι αρχικά αναμενόταν.

Πριν από απ’ αυτό, ωστόσο, αναμένουμε τον διάδοχο της Levante που θα μας επισκεφθεί το 2027. Αυτή η συνεχής ροή νέων και φρέσκων ηλεκτροκίνητων μοντέλων, δείχνει ότι η Maserati έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον να διαφοροποιήσει το «χαρτοφυλάκιό» της, σε σχέση με το παρελθόν.

Χωρίς, ωστόσο, να χάσει δύο από τα βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, που την έχουν καταξιώσει στις συνειδήσεις των φίλων της αυτοκίνησης, όπως την πολυτέλεια και την ποιότητα κατασκευής, αλλά και τις επιδόσεις, όπως μαρτυρούν αδιάψευστα, οι 761 ίπποι της νέας ηλεκτρικής GranGabrio Folgore.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης