Η Tesla εξελίσσει τη νέα γενιά του Model 3

Η Tesla εξελίσσει τη νέα γενιά του Model 3

Οι τεχνικοί της Tesla εξελίσσουν το νέο Model 3, το οποίο θα παρουσιαστεί μέσα στο 2024. 

240307105556_Tesla-Model-3

Το Tesla Model 3 είναι παγκοσμίως ένα από τα πιο δημοφιλή σε πωλήσεις οχήματα της φίρμας του Elon Musk, ενώ οσονούπω αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα του γενιά, που κρίνεται απαραίτητη έπειτα από τόσα χρόνια ύπαρξής του στην αγορά.

Οι άνθρωποι της εταιρείας πραγματοποιούν ήδη τις δοκιμές εξέλιξης του ανανεωμένου μοντέλου, προσπαθώντας να διαφυλάξουν κρυφές όσο γίνεται τις λεπτομέρειες γι’ αυτό. Ωστόσο, δεν λείπουν οι όποιες διαρροές, είτε τόσο μέσω του «Χ», όσο και από το Υπουργείο Μεταφορών της Ν. Κορέας. 

Τα στοιχεία αφορούν στην έκδοση Performance του Model 3 η οποία θα εξακολουθεί να υπάρχει και δεν θα καταργηθεί για χάρη της Ludicrous, όπως είχαν υπαινιχθεί στελέχη της Tesla.

Στο αμάξωμα του πρωτότυπου μοντέλου έχουν καλυφθεί με μαύρη ταινία τα σημεία ένωσης των διαφόρων τμημάτων αυτού, καθώς και μέρη των πλαϊνών του και του χώρου αποσκευών. Επίσης, το ανανεωμένο μοντέλο φαίνεται να διαθέτει ελαστικά Pirelli P Zero διάστασης 275/30 R20 στον πίσω άξονα.

Σε ό,τι αφορά στην απόδοσή του, από το Υπουργείο Μεταφορών της Νότιας Κορέας προκύπτει ότι η έκδοση του ανανεωμένου Model 3 Performance με τους δύο ηλεκτροκινητήρες που προορίζεται για την ευρωπαϊκή αλλά και κορεατική αγορά αποδίδει ισχύ 635 ίππους, δηλαδή 137 ίππους περισσότερους απ’ ό,τι τώρα

Όπως προκύπτει, η αύξηση της ισχύος πιστώνεται στον εξελιγμένο πίσω ηλεκτροκινητήρα ο οποίος αποδίδει σε σχέση με το τωρινό μοντέλο +135 ίππους. Για την δικίνητη έκδοση δεν αναφέρεται οποιαδήποτε αύξηση ισχύος.

Επίσης αλλαγές που θα υπάρχουν και στην σχεδίαση του αμαξώματος, με το νέο Model 3 να έχει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και μάσκα, όπως και πίσω διαχύτη. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης