Το Suzuki Jimny γίνεται Ford Bronco

Το Suzuki Jimny γίνεται Ford Bronco

Το δημοφιλές σε κάθε γωνιά του πλανήτη Suzuki Jimny μεταμορφώνεται για ακόμα μια φορά και με την φροντίδα της βελτιωτικής εταιρίας Garage-ill αποκτά την ταυτότητα του Ford Bronco 

Suzuki_Jimny_Bronco
Το Suzuki Jimny τελευταίας γενιάς εκτός από ένα εξαιρετικό 4X4 έχει εξιτάρει την φαντασία πολλών βελτιωτικών οίκων και ιδιωτών. Κατά καιρούς λοιπόν το έχουμε δει να μεταμορφώνεται σε Mercedes G-Class, Land Rover Defender, ακόμα και Jeep Cherokee.
Η τελευταία μεταμφίεση του Suzuki Jimny μας έρχεται από την Garage-ill η οποία έχει ετοιμάσει ένα κιτ που δίνει στο Jimny την ταυτότητα του Ford Bronco. Το κιτ ονομάζεται Bron55 και σίγουρα ξεχωρίζει από την ειδικά σχεδιασμένη γρίλια στη μάσκα από το Bronco. Οι προβολείς επίσης έχουν το χαρακτηριστικό οριζόντιο DRL του 4X4 της Ford, ενώ στο κάτω μέρος ο προφυλακτήρας είναι ενισχυμένος δίνοντας μια off-road ώθηση στην εμφάνιση του αυτοκινήτου.
Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να πάνε ένα βήμα παρακάτω την μεταμόρφωση του Jimny τους τοποθετώντας ειδικές ζάντες και ελαστικά, αναρτήσεις με μεγαλύτερες διαδρομές, ακόμα και λογότυπα Ecoboost (σήμα κατατεθέν στους κινητήρες της Ford) στα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος. Ο κινητήρας ωστόσο παραμένει ο άθραυστος ατμοσφαιρικός 1.5 λίτρων.
Κλείσιμο
Η Garage-ill δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν οποιοδήποτε κομμάτι του κιτ ξεχωριστά με τις τιμές να ξεκινούν από τα 1.000 ευρώ για τη γρίλια και τους προβολείς και να ξεπερνούν τα 1.500 ευρώ με το πλήρες κιτ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης