Σημαντικές διακρίσεις για τα ελαστικά Continental

Σημαντικές διακρίσεις για τα ελαστικά Continental

Κορυφαίες αξιολογήσεις έλαβαν τα θερινά ελαστικά της Continental σε διάφορες ανεξάρτητες δοκιμές ελαστικών που έλαβαν μέρος.

_CONTINENTAL_RESULTS__2_
Πολλαπλές πρώτες θέσεις, κορυφαίες βαθμολογίες και σημαντικές διακρίσεις κέρδισαν, μέχρι στιγμής, τα θερινά ελαστικά της Continental, σε ανεξάρτητες δοκιμές ελαστικών, το 2023. Οι δοκιμές έγιναν από ευρωπαϊκά περιοδικά αυτοκινήτων, λέσχες και διαδικτυακά Μέσα. Το νέο SportContact 7 ήταν ο νικητής σε όλες τις δοκιμές στις οποίες συμμετείχε, για συνολικά επτά δημοσιευμένα tests, φέτος. Τρεις φορές βαθμολογήθηκε ως «εξαιρετικό» ή «κορυφαίο». Το, επίσης, νέο PremiumContact 7 κατέλαβε την πρώτη θέση, σε τρεις από τις πέντε δοκιμές που έλαβε μέρος και απέσπασε κορυφαίες βαθμολογίες σε τρεις από αυτές. Το UltraContact ήταν επίσης πρώτος σκόρερ. Το PremiumContact 6, το οποίο συνεχίζει να παράγεται, καθώς αποτελεί ελαστικό 1ης τοποθέτησης για πολλούς κατασκευαστές οχημάτων, βαθμολογήθηκε ως «πολύ καλό» από καθιερωμένα γερμανικά Media αυτοκινήτου και «καλό» (η καλύτερη βαθμολογία που δόθηκε), από το German Automobile Club (ADAC).
Μέχρι στιγμής, έχουν δημοσιευτεί συγκριτικά ελαστικών από ειδικούς δημοσιογράφους, σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Πολωνία και Ηνωμένο Βασίλειο).
Το SportContact 7, το οποίο παρουσιάστηκε πέρυσι, έλαβε ήδη κορυφαίες αξιολογήσεις από τα περιοδικά sport auto και AutoBild. Τα πολυάριθμα εξαιρετικά αποτελέσματα στις ανεξάρτητες δοκιμές καταδεικνύουν το υψηλό επίπεδο ανάπτυξης και κατασκευής των ελαστικών της Continental, η οποία έχει κατακτήσει αυτές τις διακρίσεις ανεμπόδιστα. Αυτό δείχνει την υψηλή ισορροπία της γκάμας των ελαστικών της εταιρείας, και αναφορικά με τα οδηγικά χαρακτηριστικά αλλά και τα χαρακτηριστικά αειφορίας.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης