Toyota Yaris: Νέα υβριδική έκδοση

Toyota Yaris: Νέα υβριδική έκδοση

Το νέο «Hybrid 130» Toyota Yaris διαθέτει υβριδική τεχνολογία πέμπτης γενιάς και έρχεται να προστεθεί στην υπάρχουσα γκάμα του μοντέλου, προσφέροντας καλύτερες επιδόσεις.

230530154838_Toyota-Yaris-Hybrid-130-new-edition-2
Οι νέες εκδόσεις Premiere Edition και GR Sport του μοντέλου, θα είναι διαθέσιμες στην υβριδική έκδοση «Hybrid 130».

Η Toyota ανακοινώνει σήμερα μια σειρά βελτιώσεων που θα ενισχύσουν περαιτέρω τη γκάμα του Yaris Hybrid, αυξάνοντας την απήχηση του μοντέλου στην αγορά. Εκτός από την ενίσχυση της ισχύος και των επιδόσεων του υβριδικού ηλεκτρικού συστήματος, το νέο αναβαθμισμένο «Hybrid 130» δίνει στους πελάτες της μάρκας, περισσότερες επιλογές και καλύτερα, πιο προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού.

Η Toyota εκτός των άλλων, εισάγει μια εντελώς νέα ψηφιακή διάσταση στο μοντέλο, καθώς το νέο ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού της έκδοσης, περιλαμβάνει μια προσαρμόσιμη οθόνη για την προβολή των οργάνων πίσω από το τιμόνι, ένα πιο ισχυρό και διαισθητικό σύστημα πολυμέσων με μεγάλη οθόνη αφής κεντρικά τοποθετημένη στο ταμπλό, καθώς επίσης και κορυφαία συνδεσιμότητα.

Tο μοντέλο διατίθεται με ψηφιακό κλειδί για hands-free πρόσβαση στο αυτοκίνητο και εκκίνηση του κινητήρα. Κατασκευασμένο στην Ευρώπη για ευρωπαίους πελάτες, το νέο Yaris θα ενισχύσει τη μακροχρόνια φήμη του μοντέλου για καινοτομία και αριστεία στον σχεδιασμό και τη μηχανική μικρών αυτοκινήτων.



Μια νέα υβριδική μονάδα στο κιβώτιο ταχυτήτων με μεγαλύτερη και πιο ισχυρή γεννήτρια ηλεκτροκινητήρα και τις σχετικές αναθεωρήσεις του λογισμικού της μονάδας ελέγχου ισχύος, αύξησε τη συνολική απόδοση του συστήματος κατά 12%. Έτσι από τα 116 άλογα, φτάσαμε στα 130, με τη μέγιστη τιμή της ροπής να είναι πλέον 185 Nm (από 141).

Τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται πλέον στα 9,2 δευτερόλεπτα, ενώ από τα 80 στα 120 χλμ./ώρα, το νέο Hybrid 130 χρειάζεται μόλις 7,5 δευτερόλεπτα. Αυτά τα κέρδη στις επιδόσεις, έχουν εξασφαλιστεί με μια μικρή αύξηση των εκπομπών CO2, που παρ’ όλα αυτά και πάλι το Yaris διατηρεί την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία με 96-116 g/km.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης