Το πρώτο SUV της Abarth

Το πρώτο SUV της Abarth

H Abarth κάνει εντυπωσιακή επανεμφάνιση στην αγορά της Βραζιλίας, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ένα SUV μοντέλο.

221123121145_Abarth-Pulse-Brazilia_I

Το Fiat Pulse κυκλοφορεί ήδη εδώ και αρκετό καιρό στην τοπική αγορά και πλέον δέχεται τις περιποιήσεις της Abarth, παρουσιάζοντας ένα νέο πρόσωπο, με σαφώς πιο σπορ χαρακτήρα και βέβαια βελτιωμένες επιδόσεις.

To αυτοκίνητο βασίζεται στη πλατφόρμα «MLA» (Modular Architecture) της Fiat, η οποία έχει προσαρμοστεί κατάλληλα για την περίσταση. Όπως ανακοινώθηκε, η ανάρτηση του Abarth Pulse έχει ρυθμιστεί κατάλληλα ώστε να ανταποκρίνεται στον χαρακτήρα του. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα ελατήρια και τα αμορτισέρ είναι κατά 13% πιο σκληρά σε σχέση με την απλή έκδοσή του.

Εμπρός, έχει τοποθετηθεί μεγαλύτερης διαμέτρου αντιστρεπτική ράβδος, ενώ η πίσω ανάρτηση είναι κατά 15% πιο σκληρή. Αντίστοιχα, η ακαμψία τού πλαισίου έχει αυξηθεί κατά 10%.

Το Abarth Pulse διαθέτει τον τετρακύλινδρο turbo κινητήρα των 1,3 λίτρων ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ 180 ίππους (185 ίπποι με τη χρήση βιοαιθανόλης) και μέγιστη ροπή 270 Nm. Η παραπάνω ισχύς μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων. Σύμφωνα με την εταιρεία, επιταχύνεται από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητά του φτάνει τα 215 χλμ./ώρα.

Το Abarth Pulse έχει υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και διαθέτει σύστημα παραμετροποίησης μετάδοσης της ροπής στους τροχούς το οποίο έχει τρία διαφορετικά προγράμματα τα οποία ονομάζονται «Normal», «Manual» και «Poison».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης