Έρχεται το smart #3

Έρχεται το smart #3

Πολύ σύντομα η νέα γκάμα της smart θα εμπλουτιστεί με ένα μεγαλύτερο σε διαστάσεις crossover με την ονομασία smart #3

Smart_3
Η απόφαση να μετατραπεί η smart σε μια εταιρεία κατασκευής αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων ήταν σημαντική, όπως αποδείχτηκε μετά το 2019 όπου η Daimler συνέπραξε με την Geely. To smart #1 ήταν η αρχή και η συνέχεια δείχνει να είναι ενδιαφέρουσα, τουλάχιστον για τους ανθρώπους της εταιρείας.
Αυτό σημαίνει ότι έχουν εκπονήσει ένα επιχειρηματικό σχέδιο το οποίο προβλέπει τη δημιουργία καινούργιων μοντέλων. Ένα από αυτά είναι το smart #3, φωτογραφίες του οποίου διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, ο χρήστης CocheSpias δημοσίευσε στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από το νέο αυτοκίνητο στις οποίες βλέπουμε ότι το στυλ του είναι παρόμοιο με αυτό του smart #1.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον κινεζικό Τύπο, οι διαστάσεις τού smart #3 είναι 4.400 χλστμ. σε μήκος, το πλάτος του φτάνει τα 1.800 χλστμ. και το ύψος του τα 1.600 χλστμ. Σε ό,τι αφορά στο μεταξόνιό του είναι 2.785 χλστμ. Το νέο SUV μοντέλο έχει αμάξωμα που προσομοιάζει σε αυτό ενός coupé και αναμένεται να έχει μεγαλύτερης ενεργειακής χωρητικότητας μπαταρίες από αυτές του smart #1 (σημ.: οι οποίες είναι 66 kWh) αλλά -προς το παρόν- δεν έχει ανακοινωθεί πόσο θα είναι αυτή (χωρητικότητα).
Η βασική έκδοσή του θα έχει έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος αναμένεται να αποδίδει 272 ίππους, θα έχει μέγιστη ροπή 342 Nm και το βάρος του υπολογίζεται να είναι περίπου 1.900 κιλά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα υπάρξει και μια πιο ισχυρή εκδοχή του η οποία θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες και -προφανώς- μεγαλύτερη ισχύ, συγκριτικά. Tέλος, το εσωτερικό τού smart #3 αναμένεται να είναι παρόμοιο με αυτό του smart #1. Αυτό σημαίνει ότι στη θέση του πίνακα οργάνων θα υπάρχει έγχρωμη οθόνη 9,2 ιντσών και στο κέντρο του ταμπλό οθόνη αφής 12,8 ιντσών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης