Μία σπέσιαλ Mercedes-Maybach S-Class

Μία σπέσιαλ Mercedes-Maybach S-Class

Ο βελτιωτικός οίκος Mansory παρουσίασε το νέο της δημιούργημα, το οποίο βασίζεται στην Mercedes-Maybach S-Class.

220729152232_Mansory_MercedesMaybach_SClass

Γνωστή για τα εκκεντρικής εμφάνισης μοντέλα της, η Mansory τούτη την περίοδο αποφάσισε να επιλέξει έναν διαφορετικό δρόμο, βελτιώνοντας την γερμανική ναυαρχίδα με έναν αρκετά διακριτικό τρόπο. 

Οι αλλαγές ξεκινούν από το εμπρός μέρος και περιλαμβάνουν ένα διαχύτη από ανθρακονήματα, αεραγωγούς, πλαϊνές ποδιές, μια λεπτή αεροτομή οροφής, καθώς και μια μικρή αεροτομή στο πορτ μπαγκάζ. Αυτά τα εξαρτήματα βοηθούν στην αύξηση της επιθετικότητας στην εμφάνιση της Maybach S-Class χωρίς να είναι υπερβολική. 

Κατά τα άλλα, η Mansory, προτείνει δύο διαφορετικούς τύπους τροχών για την Maybach S-Class, με διαστάσεις 22×9 εμπρός και 22×10,5 πίσω, καθώς και ελαστικά διάστασης 265/30 και 305/25.

Η Mercedes-Maybach λανσάρει την S-Class στις εκδόσεις S 580 και S 680 και η εταιρεία βελτιώσεων επεμβαίνει στα μηχανικά μέρη με κιτ αναβάθμισης απόδοσης και για τις δύο. Η αναβάθμιση αποτελείται από το Performance PowerBox ECU και ένα νέο σύστημα εξάτμισης που μπορεί να αυξήσει την απόδοση του V8 twin-turbo κινητήρα των 4,0 λίτρων, στην έκδοση S 580, στους 600 ίππους και τα 820 Nm ροπής.

Όσον αφορά την S 680, η προσθήκη της νέας ECU και του συστήματος εξάτμισης της Mansory, ανεβάζει την απόδοση του V12 των 6,0 λίτρων στους 720 ίππους και τα 1.000 Nm ροπής.

Όπως και τα άλλα μοντέλα της, η Mansory, προσφέρει στους ιδιοκτήτες της S-Class άφθονο περιθώριο προσαρμογής του εσωτερικού στο γούστο τους. Εάν ο πελάτης το επιθυμεί, η Mansory μπορεί να τροποποιήσει τα πάντα. Επιπλέον, μπορούν να τοποθετηθούν μια σειρά από ένθετα από ανθρακονήματα, μοναδικά πατάκια, ένα σετ πεντάλ αλουμινίου και ένα δερμάτινο σπορ τιμόνι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης