Νέα διάκριση για την Goodyear

Νέα διάκριση για την Goodyear

Το βραβείο «Κατασκευαστή Θερινών ελαστικών 2022» κατέκτησε η Goodyear σε θεσμό που έχει καθιερώσει το γερμανικό περιοδικό Auto Bild ως συνέπεια της υψηλής ποιότητας και απόδοσης όλων των ελαστικών της γκάμας της.

Goodyear_reward__1_
Το βραβείο έρχεται σε συνέχεια ενός πρόσφατου σερί πολύ καλών αξιολογήσεων των ελαστικών Goodyear συμπεριλαμβανομένων των Eagle F1 Asymmetric 6, EfficientGrip 2 SUV και EfficientGrip Performance 2.
Το Γερμανικό περιοδικό υποστήριξε ότι «τα νέα μοντέλα ελαστικών της Goodyear πείθουν τόσο με την δυναμική απόδοση και τις κορυφαίες επιδόσεις όσο και με την έμφαση στη βιωσιμότητα και το βλέμμα στο μέλλον». Επιπλέον, η πρόσφατη αυτή επιτυχία αποτελεί συνέχεια της ανάδειξης της Goodyear ως την «Κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία all season ελαστικών» για το 2020 και το 2021, με ιδιαίτερη έμφαση στο Vector 4Seasons Gen-3.
Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη γκάμα των θερινών ελαστικών της Goodyear είναι το Eagle F1 Asymmetric 6, ένα ελαστικό εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων (UHP) που έχει σχεδιαστεί, συνδυάζοντας απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα με αποτελεσματικότητα, ενώ έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση σε ηλεκτρικά οχήματα και να ανταποκρίνεται στις μελλοντικές ανάγκες της αυτοκίνησης.

Ο Laurent Colantonio, Regional Technology Director EMEA της Goodyear: «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που βραβευόμαστε από το Auto Bild ως ο κατασκευαστής θερινών ελαστικών της χρονιάς. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει το έργο μας στον τομέα της μηχανικής και την τεχνολογική μας πρόοδο, που συντέλεσαν στη δημιουργία μιας σειράς θερινών ελαστικών που καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες στην αγορά. Η νίκη μας αυτή, σε συνδυασμό με την επικράτησή μας στις δοκιμές για τα κορυφαία all season ελαστικά του ίδιου περιοδικού, επιβραβεύει την τεχνογνωσία της Goodyear στην ανάπτυξη ελαστικών που αποδίδουν σε διάφορες συνθήκες και ανταποκρίνονται σε διαφορετικές παραμέτρους, από την κορυφαία αποδοτικότητα έως τις εξαιρετικές επιδόσεις και την χαμηλή κατανάλωση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης