Έτοιμάζεται ακόμα πιο δυνατή Aston Martin DBX

Έτοιμάζεται ακόμα πιο δυνατή Aston Martin DBX

Δίνοντας στη δημοσιότητα κάποιες αινιγματικές φωτογραφίες η Aston Martin προλογίζει την κορυφαία έκδοση της DBX η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες ημέρες.

Aston_Martin_DBX
Με ένα teaser που αποκαλύπτει κάποιες αισθητικές λεπτομέρειες από την αναμενόμενη κορυφαία έκδοση της DBX η Aston Martin ανακοίνωσε πως τα επίσημα αποκαλυπτήριά θα γίνουν την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου.
Η βρετανική μάρκα δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου όμως έχει φρόντισε να τονίσει πως θα είναι το δυνατότερο μοντέλο στην κατηγορία των premium μεγάλων SUV. Οι ζάντες αλουμινίου νέας σχεδίασης καθώς και κάποια τμήματα από ανθρακονήματα στο ταμπλό είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που φανερώνουν οι πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου.

Μέχρι τώρα η DBX εφοδιάζεται με κινητήρα V8 απόδοσης 550 ίππων και 700 Nm ροπής, χάρη στον οποίο το βρετανικό SUV επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα. Με βάση τα τρέχοντα δεδομένα του ανταγωνισμού, η νέα DBX θα πρέπει να έχει απόδοση πάνω από 650 ίππους προκειμένου να πάρει τα σκήπτρα από την Lamborghini Urus που είναι στην κορυφή της λίστας αυτή τη στιγμή σε επίπεδο απόδοσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης