Έρχεται η πιο δυναμική Aston Martin DBX S

Έρχεται η πιο δυναμική Aston Martin DBX S

Σε τελικό στάδιο δοκιμών εξέλιξης φαίνεται πως είναι η πιο δυναμική έκδοση S της Aston Martin DBX που θα βάλει το βρετανικό SUV στο παιχνίδι του πιο σκληροπυρηνικού ανταγωνισμού

Aston_Martin_DBX_S
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο η Aston Martin βάζει αυτή την περίοδο τις τελευταίες πινελιές στην DBX S, μια πιο δυνατή και εστιασμένη στις επιδόσεις έκδοση του πρώτου της SUV. Αφορμή για αυτό έδωσε ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο της DBX S –όπως περιμένουμε να λέγεται η πιο δυναμική έκδοση του μοντέλου- εθεάθη κατά τη διάρκεια δοκιμών. Από την πρώτη στιγμή η πρόθεση της Aston Martin ήταν να προσφέρει το πρώτο SUV της σε διάφορες εκδόσεις προκειμένου να είναι ανταγωνιστική απέναντι στην πληθώρα διαφορετικών προτάσεων από τον ανταγωνισμό στην κατηγορία των πολυτελών SUV υψηλών επιδόσεων.

Πιθανότατα η DBX S θα έχει κάποιες μικρές αισθητικές διαφοροποιήσεις που θα δηλώνουν τον πιο σκληροπυρηνικό χαρακτήρα της. Ο κάτω αεραγωγός στον εμπρός προφυλακτήρα θα είναι αρκετά μεγαλύτερος και θα εκτείνεται έως και τους πλευρικούς -ξεχωριστούς- αεραγωγούς για τα φρένα. Με τον τρόπο αυτό υπογραμμίζεται και η μεγαλύτερη ανάγκη για ψύξη, που εύλογα θα έχει η δυνατότερη έκδοση.
Σε ότι αφορά τις μηχανολογικές προδιαγραφές οι πληροφορίες είναι εξαιρετικά περιορισμένες με το πιο πιθανό σενάριο να αναφέρει πως η DBX S θα φορά μια αναβαθμισμένη έκδοση του turbo V8 κινητήρα και όχι το V12 σύνολο που πρόσφατα είχε ακουστεί για το μοντέλο. Η DBX κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια και αυτό που έκανε για λογαριασμό της Aston Martin ήταν να αναδειχτεί σε best seller για τη μάρκα, καθώς σημειώνει τις μισές πωλήσεις από το σύνολο των μοντέλων της μάρκας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης