Ένα Suzuki Jimny που φτιάχνει και καφέ

Ένα Suzuki Jimny που φτιάχνει και καφέ

Θέλοντας να τονίσει την ικανότητα του Jimny να κάνει πραγματικά τα πάντα η Suzuki έφτιαξε μια ειδική έκδοση που μπορεί να φτιάξει ακόμα και…καφέ.

Suzuki_Jimny_Beans
Μετά το χαριτωμένο roadster Cappuccino η Suzuki επανέρχεται με κάτι ακόμα σχετικό με τον καφέ, μόνο που αυτή τη φορά δεν στέκεται στην ονομασία αλλά στην πραγματική ικανότητα παρασκευής καφέ.
Ο λόγος για το Jimny Beans, ένα ειδικά μετασκευασμένο επαγγελματικό Jimny LCV που κατασκευάστηκε ως κινητό coffee station για εκδηλώσεις της Suzuki στη Μ. Βρετανία. Το αυτοκίνητο έχει μόνο το κάθισμα του οδηγού καθώς στην θέση του συνοδηγού έχει τοποθετηθεί δεξαμενή νερού 57 λίτρων με σύστημα φιλτραρίσματος της 3Μ.
Οι μετασκευές στο εσωτερικό του Jimny πραγματοποιήθηκαν από τους τεχνικούς της Coffee Latino, και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την εγκατάσταση δεξαμενής υγραερίου, για τη λειτουργία της καφετιέρας.
Κλείσιμο

Η δεξαμενή βρίσκεται στο πάτωμα και αυτό απαίτησε τον επανασχεδιασμό της εξάτμισης και την τοποθέτηση του τελικού τμήματος στο πλάι του αμαξώματος. Η επαγγελματική καφετιέρα του «Jimny Beans», λειτουργεί είτε με αέριο είτε με ηλεκτρικό ρεύμα ενώ για ειδικές περιπτώσεις μπορεί να τροφοδοτηθεί και από δύο μεγάλες 12V μπαταρίες που έχουν τοποθετηθεί ειδικά γι’αυτό το σκοπό στο αυτοκίνητο.
Ο καφές παρασκευάζεται μέσω μηχανής υψηλών προδιαγραφών, της Fracinoπου έχει ενσωματωθεί στο πίσω μέρος του Jimny, με ειδική επιφάνεια εργασίας από αλουμίνιο. Περιλαμβάνεται επίσης ψυγείο-συρτάρι της Waeco ενώ υπάρχει και παροχή ζεστού νερού για την παρασκευή τσαγιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης