Smart Concept #1: Ο προπομπός του SUV της Smart

Smart Concept #1: Ο προπομπός του SUV της Smart

Μια πρώτη γεύση του ηλεκτρικού SUV που αναμένεται το 2022 από την Smart μας δίνει το πρωτότυπο Concept #1 που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου.

Smart_Concept_SUV
Το νέο ηλεκτρικό SUV θα είναι η αρχή του νέου κεφαλαίου της Smart και θα είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρίας που θα βασίζεται στη νέα ηλεκτρική πλατφόρμα που έχει εξελιχθεί από την Geely η οποία κατέχει το 50% της γερμανικής εταιρίας.
Το πρωτότυπο Concept #1 έχει φουτουριστική σχεδίαση η οποία δείχνει σε αρκετά σημεία να ακολουθεί τα πρότυπα της Tesla με έντονα καμπυλώδεις επιφάνειες.
Βασικά σχεδιαστικά στοιχεία αποτελούν η κλειστή μάσκα με τους στενούς προβολείς και τη χαρακτηριστική LED ρίγα που τους ενώνει. Χαμηλότερα μια μεγάλη ψευδό-εισαγωγή ενσωματώνεται στον προφυλακτήρα, ενώ παρόμοιο σχεδιαστικό μοτίβο ακολουθείται και στο πίσω μέρος.
Κλείσιμο

Με μήκος στα 4,2 μέτρα , πλάτος στα 1,9 και το ύψος στα 1,7 μέτρα το πρωτότυπο SUV της Smart έχει περίπου τον όγκο μιας Mercedes EQA, κάτι που κάνει σαφές πως μιλάμε για το μεγαλύτερο έως σήμερα Smart. Το μεταξόνιο δε των 2.750 χιλιοστών υπόσχεται πολύ καλούς χώρους για τους επιβάτες.
Στο εσωτερικό υπάρχουν τέσσερις ανεξάρτητες θέσεις και το ταμπλό έχει μια λιτή και φουρουριστική προσέγγιση με την κεντρική οθόνη αφής να δίνει την αίσθηση πως αιωρείται. Προς το παρόν η Smart δεν έχει προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με τις προδιαγραφές του ηλεκτρικού συστήματος πρόωσης πέραν του ότι οι μπαταρίες θα έχουν νέα τεχνολογία ταχυφόρτισης. Η έλευση του μοντέλου παραγωγής αναμένεται μέσα στο 2022.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης