Επιστρέφουμε στους δρόμους με ασφάλεια!

Επιστρέφουμε στους δρόμους με ασφάλεια!

Περιμέναμε πολύ καιρό για αυτή τη στιγμή και τώρα ήρθε επιτέλους. Ενόψει του καλοκαιριού, οι ελεύθερες μετακινήσεις μπαίνουν ξανά στο προσκήνιο κι εσύ πρέπει να προετοιμαστείς αναλόγως. Ειδικά οι οδηγοί, έχουμε αρκετά πράγματα να φροντίσουμε

ImageTop
Sponsored Content

Το αυτοκίνητο, αλλά και η μηχανή, απαιτούν την ανάλογη φροντίδα για να βγουν σε κυκλοφορία με ασφάλεια. Φυσικά, αν έχουν μείνει για καιρό σε ακινησία, τότε το πρώτο πράγμα που μας απασχολεί είναι αν η μπαταρία έχει εξαντληθεί. Αλλά εκτός από αυτό, υπάρχουν κι άλλα σημεία που πρέπει να ελέγξουμε:

1. Service οχήματος: Ελέγχουμε λάδια, φρένα, φώτα, μπαταρία, ελαστικά και υαλοκαθαριστήρες. Αν κάτι από αυτά δεν είναι σε καλή κατάσταση, είναι πολύ επικίνδυνο να ξεκινήσουμε για ταξίδι.

2. Καθαρισμός οχήματος: Ειδικά αν έχουμε μαζί μας μικρό παιδί, ο σωστός καθαρισμός και η απολύμανση είναι απαραίτητα για την υγεία του.

3. Ασφάλεια Αυτοκινήτου: Απαγορεύεται να αφήσουμε το αυτοκίνητο ανασφάλιστο, όπως και τη μηχανή. Και φυσικά, ανάλογα με τις ανάγκες μας, προσθέτουμε στο συμβόλαιο τις ανάλογες καλύψεις. Αν έχεις καταθέσει τις πινακίδες σου και θέλεις να κάνεις άρση ακινησίας για κάποιο χρονικό διάστημα, θα προηγηθεί έλεγχος ότι το όχημά σου είναι ασφαλισμένο.

Πρόλαβε την καλύτερη προσφορά για ασφάλεια οχήματος!

Οι περισσότεροι από εμάς περνάμε το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μπροστά στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή. Οπότε μπορούμε να κλείνουμε από εκεί και το ασφαλιστήριο συμβόλαιό μας, με την πιο απλή και γρήγορη διαδικασία.

Κλείσιμο
Το insurancemarket.gr, η νούμερο 1 πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς online ασφαλειών στην Ελλάδα, συνεργάζεται με περισσότερες από 25 αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες και έχει όλες τις τρέχουσες εκπτώσεις & προσφορές.



Μέγιστο ποσοστό συνδυασμού εκπτώσεων υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Όλες οι εκπτώσεις ισχύουν για νέες ασφαλίσεις & παρέχονται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις των ασφαλιστικών εταιρειών.

Πώς θα προλάβεις τις προσφορές; Τα βήματα είναι απλά:

- Μπαίνεις στο insurancemarket.gr
- Συμπληρώνεις τον αριθμό της πινακίδας & τα στοιχεία του ιδιοκτήτη
- Συγκρίνεις προσφορές από τις ασφαλιστικές
- Επιλέγεις την προσφορά που θέλεις & λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου

Ειδικές Προνομιακές Τιμές σε έξτρα ασφαλιστικές καλύψεις;

Η βασική ασφάλιση δεν είναι πάντα αρκετή από μόνη της. Υπάρχουν κάποιες καλύψεις που ενώ δεν είναι υποχρεωτικές από το Νόμο, αξίζει να τις έχεις όταν προκύψει ένα ατύχημα. Και αν αυτές οι καλύψεις είναι τόσο οικονομικές, όσο ένας καφές στο χέρι, γιατί να μην τις προσθέσεις;

Στο insurancemarket.gr μπορείς να βρεις τις πιο δημοφιλείς προαιρετικές καλύψεις σε ειδικές προνομιακές τιμές:

- Οδική Βοήθεια από 1,5€ τον μήνα
- Κάλυψη Θραύσης Κρυστάλλων από 1,5€ τον μήνα
- Νομική Προστασία από 2,5€ το εξάμηνο
- Κάλυψη Προσωπικού Ατυχήματος από 1,5€ το εξάμηνο

Μπες κι εσύ στο insurancemarket.gr και βρες την καλύτερη τιμή για την ασφάλεια της μηχανής ή του αυτοκινήτου σου. Και όπου κι αν πας, μην ξεχνάς να τηρείς τα μέτρα προστασίας, για να προφυλάξεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης