Τα ρολόγια της Bugatti κοστίζουν όσο ένα supercar

Τα ρολόγια της Bugatti κοστίζουν όσο ένα supercar

Τα εντυπωσιακά σε εμφάνιση αλλά και τεχνολογία ρολόγια που έχουν τη σφραγίδα της Bugatti και του οίκου ωρολογοποιίας Jacob & Co είναι ακριβά όσο ένα supercar

Chiron-Tourbillon-Limited-Edition__2_
Τα νέα ρολόγια της Bugatti και της Jacob & Co είναι μέρος μιας σειράς περιορισμένης παραγωγής της ήδη υπερπολυτελούς σειράς Chiron Tourbillon η οποία είναι αφιερωμένη στη Chiron από την οποία αντλεί και την έμπνευσή της.
Έτσι για παράδειγμα αρκετά τμήματα και μηχανισμοί των ρολογιών Chiron Tourbillon αντλούν έμπνευση ή και να αντιγράφουν μερικώς μηχανικά τμήματα του αυτοκινήτου καθώς υπάρχουν έμβολα αλλά και λειτουργικός στρόφαλος όπως στον διάσημο 16κύλινδρο κινητήρα της Chiron. Η λειτουργία του μηχανισμού θυμίζει αυτή του κινητήρα ενώ όλη η κατασκευή στηρίζεται στην κάσα του ρολογιού με τέσσερα αμορτισέρ.

Τα νέα μοντέλα περιορισμένης παραγωγής του Chiron Tourbillon είναι διαθέσιμα σε ροζ χρυσό με ή χωρία διαμάντια, σε λευκό χρυσό και σε κρύσταλλο με εντελώς διάφανη ή ελαφρά μπλε απόχρωση. Σε όλες τις εκδοχές η χρυσός που χρησιμοποιείται είναι 18 καρατίων ενώ το μπρασελέ είναι από υψηλής ποιότητας μαύρο καουτσούκ. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή των ρολογιών της ειδικής σειράς περιορισμένης παραγωγής όμως με το δεδομένο πως ένα «απλό» Chiron Tourbillon κυμαίνεται κοντά στις 280.000 ευρώ μπορούμε να υποθέσουμε πως τα συγκεκριμένα μοντέλα θα είναι ακόμα πιο ακριβά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης