Το Suzuki Swift ανανεώνεται

Το Suzuki Swift ανανεώνεται

Με ένα διακριτικό facelift και την αναβάθμιση του τεχνολογικού υπόβαθρου η Suzuki ενισχύει τη δυναμική του Swift.

suzuki_swift_facelift
Αν και η παρούσα γενιά του Suzuki Swift βρίσκεται κοντά μας μόλις τρία χρόνια, από το 2017, η ιαπωνική εταιρία θα προχωρήσει στην ανανέωσή του η οποία θα περιλαμβάνει μικρές αισθητικές παρεμβάσεις αλλά και την ενίσχυση με φρέσκια τεχνολογία.
Οι οπτικές αλλαγές δεν προχωρούν σε βάθος ώστε να μιλάμε για αλλαγή της εικόνας καθώς ουσιαστικά αφορούν ελαφρές αλλαγές στην εισαγωγή αέρα της μάσκας και στα φωτιστικά σώματα τα οποία πλέον τόσο εμπρός όσο και πίσω είναι τεχνολογίας LED σε όλες τις εκδόσεις. Σε τεχνολογικό επίπεδο ελαφρά αναβαθμισμένος είναι ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 1.2 λίτρων των 83 ίππων καθώς και το ήπιο υβριδικό σύστημα το οποίο αποκτά μεγαλύτερη μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 10 Ah από 3Αh που ήταν έως τώρα.

Η υβριδική έκδοση έχει μέση κατανάλωση 4,9 λιτ/100χλμ. και εκπομπές CO2 111 γρ/χλμ. στον κύκλο WLTP. Φυσικά θα συνεχίσει να προσφέρεται προαιρετικά και δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης AllGrip.
Ιδιαίτερα πλούσιος θα είναι και ο διαθέσιμος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει ενεργό Cruise Control, Lane Departure Warning και Weaving Alert, Dual Sensor Brake Support, Rear Cross Traffic Alert, Blind Spot Monitor, Traffic Sign Recognition και πίσω κάμερα με αισθητήρες παρκαρίσματος.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης