danikas_dimitris

Ένας Βαρουφάκης την ήμερα κάνει τον Αλέξη ακόμα πιο πέρα

Δημήτρης Δανίκας

Κοίτα να δεις φίλε μου. Ολα εδώ πληρώνονται. Και πως πληρώνονται; Με τόκους! Αλμυρούς, πανάκριβους και απλησίαστους

Εγώ στη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα έκανα απολύτως τίποτα. Nothing! Niente! Nada!

Θα ξάπλωνα στην πολυθρόνα μουμ, θα έπινα το εσπρεσάκι μου και καθημερινά θα έσκαγα από τα γέλια με όλες αυτές και όλους αυτούς που «προθύμως» ενισχύουν την παράταξή μου.

Μπροστά σ αυτή την εξωφρενική επέλαση τόσων χορηγών και τόσων ευεργετών ο σαρωτικός και φουριόζος Αδωνις Γεωργιάδης και ο στιβαρός Μάκαρος Βορίδης συνεισφέρουν στο κόμμα ψίχουλα

Τι έχουμε σήμερα παιδιά; Α σήμερα έχουμε Κατερίνα Ακριβοπούλου και ολόκληρο το επιτελείο της ΕΡΤ. Θαυμάσια. Σας παρακαλώ απλώς να τους «αναβάσετε» στο Internet χωρίς κανένα απολύτως σχόλιο. Τίποτα. Οι άνθρωποι μόνοι τους με τις πράξεις τους «αυτοσχολιάζονται»

Και στη συνέχεια θα έστελνα ένα μπουκέτα με δώδεκα ροζ τριαντάφυλλα στην κυρία Ακριβοπούλου με μπιλιετάκι που θα γράφει «Katherine thanks a lot. Kisses from Kyriakos-- P.S Do it again. Please!»

Ποιος ο μέγας ευεργέτης σήμερα παιδιά; Μα φυσικά η Τασία η Χριστοδουλοπούλου. Α το κορίτσι μας. Ελεγα κι εγώ. Τελικά δεν μας ξέχασε η μεγαλοκοπέλα μας. Δική μας είναι. Σας το έλεγα εγώ. Κρυφογαλάζια κι αυτή. Οπως όλοι. Για σε παρακαλώ στείλε στην Τασία μας μια τούρτα φράουλες από το γειτονικό ζαχαροπλαστείο. Και το μπιλιετάκι να γράφει «κοριτσάρα μας όχι μόνο την κορούλα σου, αλλά και όλους του συγγενείς σου έπρεπε να είχες τακτοποιήσει. Πως σου διέφυγε τέτοιο πράγμα. Α δεν παίζω. Τέλος πάντων. Για τελευταία φορά σε συγχωρώ»

Και σήμερα; Μόνο σήμερα; Μέχρι τις εκλογές έχουμε ένα μήνα. Επί τριάντα ημέρες μέγας, ασυναγώνιστος χορηγός ο Γιάννης Βαρουφάκης ο δραχμικός. Τι να του στείλουμε αρχηγέ; Για κάτσε να το σκεφτώ. Α μάλιστα. Πήγαινε στην Prada και αγόρασε ένα ζευγάρι κάλτσες με ιδιαίτερη ραφή, από εκείνες που φοράει ο Γιάννης ο αντιμνημονιακός. Με μπιλιετάκι να γράφει «Ενας Γιάννης την ημέρα κάνει το Αλέξη ακόμα πιο πέρα»

Ευεργέτης ο Πολάκης. Αν και τελευταίως παριστάνει τον μουγγό, Κρίμα. Ευεργέτης ο Καρανίκας. Χορηγοί της Νέας Δημοκρατίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Το ίδιο και ο Πετσίτης. Το ίδιο και ο Παππάς. Ατελείωτος ο κατάλογος των ένθερμων «υποστηρικτών» του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κάθε πρωτοκλασάτη στελεχάρα της ταχαριστεράς που ανοίγει το στόμα του δημοσίως είναι υποψήφιος χορηγός και ευεργέτης. Μέχρι 7 Ιουλίου η λίστα θα διευρύνεται, τα ονόματα θα πολλαπλασιάζονται και ο Τσίπρας θα κατρακυλάει

Ομως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο μεγαλύτερος, ο αναντικατάστατος χορηγός όλων των άλλων είναι ο Αλέξης Τσίπρας ο αρχηγός. Παράδειγμα; Μα φυσικά οι τελευταίες υποσχέσεις που έδωσε στην πρώτη προεκλογική του ομιλία την Δευτέρα το βράδυ

Ποιος να τον πιστέψει; Ούτε τα νήπια. Ποιος να τον πάρει στα σοβαρά; Ούτε οι πιο ένθερμοι οπαδοί του. Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρεις του ψηφοφόρου. Ολα εδώ πληρώνονται. Ψέματα έδωκες φούμο θα λάβεις!

ΣΧΟΛΙΑ (11)

ΜΑ

Κε Δανίκα, σας γνωρίζω ως κριτικό κινηματογράφου. Ενίοτε αναζητώ την γνώμη σας στο γνωστικό σας αντικείμενο. Απορία μου: γιατί δεν περιορίζεστε σε αυτό που ξέρετε καλύτερα; Πέραν τούτου διαπιστώνω ότι σας διακατέχει μια απίστευτη χαρά επί τη καταρρεύσει του ΣΥΡΙΖΑ, σαν να ζούμε σε μια δικτατορία που όμως, τι περίεργο, μπορεί σε λιγότερο από ένα μήνα να υπάρχει μια διαφορετική κυβέρνηση, αποτέλεσμα δημοκρατικών εκλογών! Έλεος, λίγο μέτρο. Στην τελική είναι και θέμα ήθους και ύφους, η εικόνα που βγάζετε δε σας τιμά.

Και γω για κριτικό κινηματογράφου

τον ήξερα, αλλα νομιζω ότι οι εκτός σινεμά απόψεις του είναι πιο ενδιαφέρουσες. Εγώ θα του δώσω συγχαρητήρια και θα πω ότι είναι ο πρώτος με τον οποίο αρχίζω το διάβασμα. Και ίσως κατά τη ταπεινή μου γνώμη σαν σινεφίλ, θα επρεπε να υιοθετούσε αυτό το ύφος γραψιματος και στις κριτικές του

Σαν να ζούμε σε μια δικτατορία (χαχαχα)

Μάκη μου, τις παρομοιώσεις πρέπει τις χρησιμοποιούμε ορθά στις προτάσεις. Εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών ανέμεναν με γαϊδουρινή στωικότητα, πάνω από 4 χρόνια, τη στιγμή αυτή, μόνο και μόνο επειδή οι αξίες τους και οι άνθρωποι που τους είχαν ανάγκη τους απαγόρευαν να στηθούν καθημερινά έξω από το μαξίμου και να φτύνουν και να φασκελώνουν πατόκορφα όποιον ανάξιο ταξικό τυχοδιώκτη μπαινόβγαινε σπάζοντας πλακίτσα με τις θυσίες και το φρόνημά του. Γιατί βλέπεις, τέτοιες συμπεριφορές είναι εφικτές και πρέπουσες μόνο σε άεργους ρουβίκωνες και όχι σε εργαζόμενους οικογενειάρχες. Compris MA?

Γιάννης

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα όταν κάποιοι παίρνουν,με εκλογή ή διορισμό,με πολύ λιγότερα των απαιτουμένων προσόντα σημαντικές θέσεις. Και επειδή δεν μπορούν να τις "υποστηρίξουν",γίνονται καταγέλαστοι με τις πράξεις και τις δηλώσεις τους. Όταν το φαινόμενο συμβαίνει στην πολιτική και δημοσιογραφία,και δυστυχώς αυτό συμβαίνει συχνά,αυτοί γίνονται επικίνδυνοι για την Χώρα και για τους κατοίκους της.Για αυτό οφείλουμε όλοι,στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας,να στηρίζουμε τους ικανούς και να αποδοκιμάζουμε τους άχρηστους.

Βαρουφακης --Κοτζιας

Ο Κοτζιας βλεποντας τον Συριζα να καταρρεει--κατεβαινει με ολα τα στελεχη του ΠΡΑΤΤΩ--στα ψηφοδελτια του Βαρουφακη.---Ο ΣΥΡΙΖΑ παει για ΕΞΑΕΡΩΣΗ.

Οριστικά και αμετάκλητα. Πάσης μορφής αριστερά, ΤΕΛΟΣ!!!

Ουδέν άλλο σχόλιο.

Η αφόρητη μπόχα της αριστερίλας...

Σιγά - σιγά εξαφανίζεται. Την 07-07-2019, θα αναπνεύσουμε τον καθαρό αέρα της απαλλαγής μας από τον Σύριζα!!!

Νέα Δημοκρατία 38 %, Σύριζα 20 % – 23 %.

Σε συνέντευξη του γνωστότατου εκλογολόγου Ανδρέα Δρυμιώτη, την 04-06-2019, στον Δημήτρη Δανίκα, η οποία έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο αυτόν, περιλαμβάνεται πρόβλεψη του εκλογολόγου για τις εθνικές εκλογές 2019. Δηλαδή, Νέα Δημοκρατία 38 %, Σύριζα 20 % - 23 %.

Το αδιαμφισβήτητο γεγονός: Φιστίκι 13,20 % “άρπαξε” ο Σύριζα…

Συγκρίνοντας όμοιες εκλογές, ο Σύριζα νίκησε στις ευρωεκλογές του 2014 τη Νέα Δημοκρατία με διαφορά 3,84 % και ηττήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές του 2019 με διαφορά 9,36 %, Συνεπώς, "άρπαξε" μεταξύ 2014 και 2019, στις ευρωεκλογές, φιστίκι 9,36 % - (- 3,84 %) = 13,20 %!!!

Πίκρα

Τί πίκρα βγάζει ο Δανίκας που τα λάθη των Συριζαίων τους καταβαθρώνουν. Το κάνει γιατί λυπάται τους πρώην συντρόφους; Το κάνει γιατί λυπάται την καημένη την αριστερά;

καλημέρα Δημήτρη !

Αστείρευτη πηγή είσαι. Με τα δικά σου άρθρα αρχίζω την περιήγηση στο Π.Θ.__ Έτσι, μπράβο !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία