Δείτε τους λόγους που θα πρέπει να προτιμάμε επώνυμα σχολικά προϊόντα

Δείτε τους λόγους που θα πρέπει να προτιμάμε επώνυμα σχολικά προϊόντα

Όλα τα επώνυμα προϊόντα μελετώνται εις βάθος και αναπτύσσονται συνέχεια. Ας αναφερθούμε στα Σχολικά τετράδια, μιας και είμαστε στην Σχολική περίοδο.

Δείτε τους λόγους που θα πρέπει να προτιμάμε επώνυμα σχολικά προϊόντα
Οι τρείς λόγοι για τους οποίους ο καταναλωτής θα πρέπει να προτιμήσει επώνυμα τετράδια είναι:

α. Αναφερόμενοι στα
SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ τετράδια μπορούμε με χαρά να ενημερώσουμε ότι μετά από μελέτη και έρευνα δώσαμε λύση στο αιώνιο πρόβλημα των μαθητών, που χάνουν τις ετικέτες των τετραδίων τους κατά την διάρκεια του σχολικού έτους. Τα τετράδια SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ εδώ και δύο χρόνια κατασκευάζονται με πλάγια περαστή ετικέτα (καινοτομία), επενδύοντας  σε νέο υπερσύχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και βελτιώνοντας την παραγωγική μας απόδοση.


Κλείσιμο
Εικόνα 1: Τετράδια “SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ» με περαστή πλάγια θήκη ετικέτας και ετικέτα που δεν σκίζεται.

β. Ερευνώντας νέα υλικά, αντικαταστήσαμε την χάρτινη ετικέτα των SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ τετραδίων με συνθετικό χαρτί, το οποίο έχει όλες τις ιδιότητες του χαρτιού αλλά δεν σκίζεται. Έχει βέβαια διαφορετικό κόστος, αλλά από την άλλη πλευρά δίνει μια υπεραξία στο προϊόν. Άρα τώρα τα παιδιά μπορούν να γράφουν και να σβήνουν όσες φορές θέλουν τις ετικέτες των τετραδίων SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ.







Εικόνα 2 : “SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ” τετράδια χρωματιστά με πολύχρωμα σχέδια.

γ. Είναι ασφαλή και εννοώ, το πλαστικό τους εξώφυλλο δεν περιέχει κάδμιο. Μάλιστα, τα τετράδια SUPER εξηγήσεων, από τα μέσα του 2013 κατασκευάζονται από P.P.(πολυπροπυλένιο) φιλικό προς το περιβάλλον. To εσωτερικό χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι ευρωπαϊκό ανακυκλώσιμο από ελεγχόμενα καλλιεργημένα δάση και δεν έχει χρησιμοποιηθεί χλώριο για την λεύκανση του (προστατεύονται λίμνες και ποτάμια). Άρα, προστατεύουμε τον καταναλωτή και  συνάμα προστατεύουμε και το περιβάλλον.


Θα πρόσθετα και άλλον έναν λόγο, ο οποίος έρχεται να συμπληρώσει  όλους τους προηγούμενους λόγους. Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και θέλουμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλουμε να κατασκευάζουμε ελληνικά τετράδια που αρέσουν και ενθουσιάζουν και εμάς και τα παιδιά.

Η SKAG είναι από τις πρώτες παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα που προμηθεύτηκε πρώτες ύλες από εργοστάσια πιστοποιημένα με FCS αποδεικνύοντας εμπράκτως την οικολογική της ευαισθησία.



Τι κάνει η SKAG - ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε για την προστασία του περιβάλλοντος;


Η SKAG είναι η μοναδική παραγωγική μονάδα επεξεργασίας χάρτου στην Ελλάδα που έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 14001:2004. Εδώ και πολλά χρόνια, εφαρμόζει ένα σύστημα συλλογής και προώθησης, σε εξουσιοδοτημένες εταιρίες ανακύκλωσης, στερεών  και υγρών απόβλητων (χαρτιά, πλαστικά, ορυκτέλαια, χημικά, μπαταρίες, κ.α.). Επιπλέον πέρα από τις περιβαλλοντικές πρακτικές που εφαρμόζει, διαθέτει προσωπικό και συνεργάτες άριστα καταρτισμένους σε οικολογικά θέματα (ανακύκλωσης, εξοικονόμησης πόρων κ.λπ.), τους οποίους και ενημερώνει τακτικά για ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος.



Η εταιρία στις 22.10.13 έλαβε το πιστοποιητικό ISO 14001:2004, από τον οργανισμό πιστοποίησης TUV CERT, ύστερα από επιθεώρηση εκπροσώπου του φορέα πιστοποίησης TUV NORD. Ως κριτήριο αξιολόγησης ορίζεται η πολιτική που ακολουθεί η εταιρία για την προστασία του περιβάλλοντος, σχετικά με τη διαχείριση αποβλήτων,  μετρήσεις εκπομπών ρύπων, καθώς και την εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα ορθής περιβαλλοντικής πρακτικής. Το πρότυπο 14001:2004, αποτελεί επιβεβαίωση της αυξημένης περιβαλλοντικής συνείδησης της SKAG και των προσπαθειών της επιχείρησης για τη μείωση των επιπτώσεων των δραστηριοτήτων της στο περιβάλλον.

Για την απόκτηση του πιστοποιητικού απαιτήθηκαν, επί δεκατέσσερις μήνες, συνεχείς προσπάθειες, βελτιώσεις και προσαρμογές στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Κρυονέρι Αττικής. Σημαντικοί υλικοί  και ανθρώπινοι πόροι αφιερώθηκαν στην συνεχή βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων των εγκαταστάσεων  και την εκπαίδευση των εργαζομένων, στην εξοικονόμηση ενέργειας και πρώτων υλών και στη χρήση φιλικής προς το περιβάλλον τεχνολογίας.





Τα Περιβαλλοντικά και κοινωνικά οφέλη του προτύπου ISO 14001:2004 είναι:

1. Η ανάδειξη της περιβαλλοντικής ευαισθησίας της SKAG (σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα).
2. H εξασφάλιση της πλήρους νομοθετικής συμμόρφωσης.
3. Η διευκόλυνση της συνεργασίας με οργανισμούς που απαιτούν την εφαρμογή συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης, εντός και εκτός Ελλάδας.
4. Την πλήρη ενσωμάτωση των εργαζομένων στην εφαρμογή και την τήρηση του συστήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης