Επιστροφή στο σχολείο με αθλητισμό και ενέργεια

Επιστροφή στο σχολείο με αθλητισμό και ενέργεια

Ο Σεπτέμβριος είναι ο επίλογος των καλοκαιρινών διακοπών για τον καθένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η δράση τελειώνει. Με τη νέα σχολική χρονιά και τη νέα αρχή, η ενέργεια του καλοκαιριού δεν έχει ξοδευτεί.

Επιστροφή στο σχολείο με αθλητισμό και ενέργεια
Η κάθε επιστροφή στα θρανία μπορεί να αφήνει την γλυκόπικρη γεύση του τέλους του καλοκαιριού και της ξενοιασιάς, αλλά ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για μία παραγωγική χρονιά. Η επιστροφή στο σχολείο μπορεί να γίνει ενθουσιώδες παιχνίδι, και κάτι τέτοιο είναι σίγουρο πως θα συμβεί εάν τα παιδιά έχουν αυτό το έξτρα έναυσμα για άθληση, άνεση και ανανέωση.
Μαζί με τα θρανία επιστρέφουν και οι φίλοι, οι παρέες, ο αθλητισμός και η χαρά του παιχνιδιού. Οι αγαπημένες αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών και των νέων χρειάζονται και τον εξοπλισμό τους, βέβαια, χωρίς κάτι τέτοιο να σημαίνει πως χρειάζεται να ξοδευτούν οι… μεγαλύτεροι, κάτι διπλά θετικό.

Αυτή την χαρά της άθλησης θέλει και φέτος να μοιραστεί μαζί με γονείς και παιδιά η γνωστή αλυσίδα INTERSPORT
μέσω της συνεχούς της παρουσίας στην ελληνική αγορά, και η οποία σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες μάρκες του κόσμου όπως
Κλείσιμο
Nike,
adidas
, Eastpak και
DC, με επιλεγμένα προϊόντα και την πληρέστερη συλλογή, βρίσκεται κοντά στον κάθε νέο αθλητή και αθλήτρια.




Στην INTERSPORT ο κάθε γονιός αλλά κυρίως και το κάθε παιδί μπορεί να βρει τα καλύτερα προϊόντα για οποιαδήποτε αθλητική ανάγκη. Τσάντες και σετ φόρμες, παπούτσια, όλα σε οικονομικές τιμές που δεν «χτυπάνε» το πορτοφόλι, ενώ σίγουρο είναι πως θα δώσουν στους μικρούς μας φίλους την ώθηση που χρειάζονται για να διαλέξουν ένα νέο άθλημα, να συνεχίσουν το αγαπημένο τους, ή απλά για να νιώθουν άνετοι και άνετες στο σχολείο κατά την διάρκεια των πολύωρων μαθημάτων.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η επιστροφή στα βιβλία συνεπάγεται και επιστροφή στη δράση. Το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε με γλυκές και όμορφες αναμνήσεις, τα μαθήματα μπορεί να άρχισαν, αλλά η INTERSPORT βρίσκεται πάντα κοντά στους νέους και τις νέες, για οποιεσδήποτε αθλητικές ανάγκες, πάντα φιλικά, με προσιτές τιμές και επώνυμα προϊόντα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης