Μασούτης: Πράξη οι δεσμεύσεις

Μασούτης: Πράξη οι δεσμεύσεις

Η εταιρία που κάθε χρόνο ψηφίζεται ως best workplace, θέτει τον άνθρωπο στο επίκεντρο και κάνει τον ανθρωπισμό εταιρική πρακτική που καθορίζει το εταιρικό DNA.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ_ΜΑΣΟΥΤΗΣ_ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ήταν πριν από ένα χρόνο, όταν η εταιρία Μασούτης αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή των εργαζόμενων ώστε, παρά τις αντιξοότητες, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των προσδοκιών των πελατών της, είχε «δεσμευθεί για τη διάθεση του 30% των ετήσιων κερδών της εταιρείας μας ως επιπρόσθετη παροχή στους εργαζόμενους της πρώτης».

Η αρχή έγινε τον Δεκέμβριο του 2020, οπότε και με βάση τα διαθέσιμα, τότε, οικονομικά στοιχεία η εταιρεία προχώρησε στην καταβολή του ειδικού «εσωτερικού μερίσματος». Ένα μέρισμα που δόθηκε σε όλους τους εργαζόμενους που «έδωσαν και συνεχίζουν ακούραστα να δίνουν καθημερινή μάχη σε αντίξοες συνθήκες» σύμφωνα με τη Διοίκηση.

Τώρα που ολοκληρώθηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2020, προκύπτει πως το ποσό που θα δοθεί είναι μεγαλύτερο από ό,τι είχε υπολογισθεί. Σε επιστολή που απέστειλε στους εργαζόμενους ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Γιάννης Μασούτης, με τη μισθοδοσία του τρέχοντος μήνα, θα λάβουν το δεύτερο μέρος αυτής της οικειοθελούς παροχής που άνοιξε το δρόμο για θεσμοθέτηση τέτοιων κινήσεων και από άλλους, ποσό που ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια.

Η εταιρία που κάθε χρόνο ψηφίζεται ως best workplace, θέτει τον άνθρωπο στο επίκεντρο και κάνει τον ανθρωπισμό εταιρική πρακτική που καθορίζει το εταιρικό DNA. Τυχαίο, δεν νομίζω.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης