Τιμούμε όσους μας στηρίζουν!

Τιμούμε όσους μας στηρίζουν!

Επίτιμο μέλος των SpecialOlympicsHellas ο Δ/νων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς

ethnasf-arthro
Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά τα Special Olympics Hellas απένειμαν τον τίτλο του Επίτιμου Μέλους τους, στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σταύρο Κωνσταντά. Η ξεχωριστή αυτή ενέργεια αποτελεί ουσιαστική αναγνώριση της πολύτιμης και γενναιόδωρης υποστήριξης της Εθνικής Ασφαλιστικής στο έργο των Special Olympics Hellas.

Στη τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/9/2020, στα γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής, παρευρέθηκαν εκ μέρους των Special Olympics Hellas ο Πρόεδρος κ. Διονύσιος Κοδέλλας, Πρέσβυς ε.τ., η Εθνική Διευθύντρια κυρία Άρτεμις Βασιλικοπούλου καθώς και η αθλήτρια Νάνσυ Διαπούλη. Από πλευράς της Εθνικής Ασφαλιστικής, συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance κ. Γιάννης Σηφάκης.

ethnasf1
ethnasf2


O Πρόεδρος των Special Olympics Hellas δήλωσε σχετικά: «Το έργο μας είναι απαιτητικό αλλά και πολύτιμο για τους χιλιάδες αθλητές μας, καθώς και για τις οικογένειές τους. Κάθε στήριξη στον καθημερινό μας αγώνα, αποτελεί για μας πηγή δύναμης και ενέργειας και καθοριστικής σημασίας εργαλείο, προκειμένου να συνεχίσουμε απρόσκοπτα να υπερασπιζόμαστε και να προάγουμε τα δικαιώματα  των ατόμων με νοητική αναπηρία στον αθλητισμό. Ευχαριστούμε θερμά την Εθνική Ασφαλιστική για την σημαντική τους υποστήριξη και με χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια των Special Olympics Hellas, τον κ. Σταύρο Κωνσταντά».

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σταύρος Κωνσταντάς δήλωσε: «Στηρίζουμε με παρρησία το ευγενές έργο των Special Olympics Hellas. Αποτελεί στρατηγική επιλογή και προτεραιότητα της Εθνικής Ασφαλιστικής η διατήρηση ενός "διαρκούς αποτυπώματος", όσον αφορά στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.
Πάντα ευαίσθητοι στις κοινωνικές ανάγκες έχουμε επιλέξει να βρισκόμαστε σταθερά δίπλα στο κοινωνικό σύνολο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης