Αποθεωτικά σχόλια πλημμύρισαν το Χ μετά την εμφάνιση του Ακύλα στον Α' Ημιτελικό της Eurovision.
Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας ανέβηκε απόψε, Τρίτη 12 Μαΐου, στη σκηνή του Wiener Stadthalle στη Βιέννη για να τραγουδήσει το Ferto. Η ευρηματική σκηνική παρουσία που έφερε την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού πρόσφερε ένα πολύχρωμα και εντυπωσιακό θέαμα.
Στη σκηνή ξεδιπλώθηκε ένα ψηφιακό παραμύθι με στοιχεία videogame που απέδιδαν τα μηνύματα περί απληστίας και υπερκαταναλωτισμού. Στα social media πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν «απίστευτο» το αποτέλεσμα της ελληνικής αποστολής, ενώ μερικά από τα σχόλια που ξεχώρισαν ήταν τα ακόλουθα: «Ευχαριστούμε όρθιοι», «Μπράβο. Ό,τι και να γίνει θα θυμόμαστε για πάντα το Ferto».
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.