Τη Ρώμη επέλεξαν η Μπέττυ Μαγγίρα και η οικογένειά της για διακοπές του Πάσχα, με την παρουσιάστρια να δημοσιεύει στα social media φωτογραφίες από την απόδρασή τους.
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της εικόνες από δρόμους της πρωτεύουσας της Ιταλίας, αξιοθέατα, αλλά και ορισμένες με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη και τις δύο κόρες που έχουν αποκτήσει μαζί.
«Καλό Πάσχα από τη Ρώμη» ευχήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, μέσα από τη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου στο Instagram.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.