Η Μαίρη Βιτινάρος ζει πλέον μόνιμα στην Ελλάδα και αποφάσισε να μάθει καλύτερα τη γλώσσα. Το μοντέλο που συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του στο «GNTM» ανέβασε στο Instagram ένα story.
Αρχικά, δημοσίευσε βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο, την ώρα που πήγαινε για μάθημα. Όπως είπε: «Καλημέρα, είμαι κολλημένη στην κίνηση, αλλά ήθελα να σας πω ότι σήμερα ξεκινάω μαθήματα. Οπότε πρόσεχε γιατί σύντομα τα ελληνικά μου θα είναι πάρα πολύ ωραία και θα μιλάω χωρίς να σταματάω».
Στη συνέχεια, ανάρτησε στιγμιότυπο μέσα από την αίθουσα που κάνει μάθημα και ένα ακόμη σύντομο κλιπ, με την ίδια να φοράει τα γυαλιά της και να δείχνει τα βιβλία στο θρανίο της.
«Για πάμε λίγο» έγραψε η Μαίρη Βιτινάρος στο story της.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.