Περικλής Κονδυλάτος για Μπέττυ Μαγγίρα στο GNTM: Δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα, έκανε μόντελινγκ το 1821

Περικλής Κονδυλάτος για Μπέττυ Μαγγίρα στο GNTM: Δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα, έκανε μόντελινγκ το 1821

«Αλλά, εντάξει, θεωρώ ότι είναι καλή για τηλεοπτικό προϊόν», πρόσθεσε ο σχεδιαστής κοσμημάτων

Περικλής Κονδυλάτος για Μπέττυ Μαγγίρα στο GNTM: Δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα, έκανε μόντελινγκ το 1821
Την προσθήκη της Μπέττυς Μαγγίρα στην κριτική επιτροπή του GNTM σχολίασε ο Περικλής Κονδυλάτος, δηλώνοντας πως δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα και πως εργάστηκε ως μοντέλο «το 1821».

Παρόλα αυτά, ο σχεδιαστής κοσμημάτων, ανέφερε πως δεν διαφωνεί με την παρουσία της στον διαγωνισμό και υποστήριξε πως για ένα τηλεοπτικό προϊόν όπως αυτό, είναι καλή.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Happy Day» την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου: «Σχέση ιδιαίτερη με την μόδα δεν έχει. Και τα χρόνια του μόντελινγκ ήταν πολύ λίγα και το 1821. Αλλά, εντάξει, θεωρώ ότι είναι καλή για τηλεοπτικό προϊόν. Μ' αρέσει πολύ αυτή η επιτροπή. Απλά, επειδή με ρωτάς για την Μπέττυ, λέω συγκεκριμένα ότι δεν έχει σχέση πολύ με τον χώρο μας. Επειδή έχει κάνει πάρα πολλά, νυχτερινά μαγαζιά και μόντελινγκ και τηλεόραση και τραγούδι, και το ένα και το άλλο, δεν είναι ένας άνθρωπος που θα πεις ότι έχει βγει από τον χώρο της μόδας».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης