Η Μαίρη Βιτινάροςέκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στην Ελλάδα, την προσωπική της ζωή, αλλά και τον χώρο του μόντελινγκ.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ανέφερε αρχικά, πόσο έχει αγαπήσει την Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε επίσης, πως απέκτησε κι ελληνική ταυτότητα.
«Έχω ερωτευτεί την Ελλάδα, αυτή την περίοδο δεν έχω σύντροφο. Μου αρέσει η ζωή μου στην Ελλάδα, έχει ισορροπία. Το πιο δύσκολο εδώ ήταν η απόκτηση ταυτότητας, ευτυχώς την απέκτησα», είπε αρχικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cse4wkr50jvt)
Στη συνέχεια, μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια. «Δεν θα πω κάτι για τα επαγγελματικά μου, τα μυστικά μου τα κρατάω. Εάν δουλέψω τα ελληνικά μου, πιστεύω ότι θα μπορούσα να βρίσκομαι στην συμπαρουσίαση μιας τηλεοπτικής εκπομπής», δήλωσε.
Τέλος, αναφέρθηκε στον χώρο του μόντελινγκ, αλλά και τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος δέχτηκε έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα, λόγω μιας συνέντευξης που έδωσε. «Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, ο χώρος μας είναι δύσκολος. Τον αγαπώ τον Γιώργο Καράβα, είναι καλός άνθρωπος», είπε κλείνοντας.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.