O Δημήτρης Κοτταρίδηςμίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δουλειά του αλλά και στο διαζύγιό του με την Εύη Φραγκάκη.
«Κάθε πρωί ξυπνάω στις 4:00. Στον έναν μήνα κακής τηλεθέασης σε κόβουν, ενώ στην ΕΡΤ δεν είναι έτσι και αυτό είναι καλό. Δεν ήταν εύκολη η αλλαγή από τα 20 χρόνια στον ΑΝΤ1 να βρεθώ αλλού. Δεν έφυγα με καμία πικρία από τον ΑΝΤ1. Λόγω δουλειάς έχω ταξιδέψει σε 47 χώρες.
Έχω πολύ καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου, ειδικά και όταν υπάρχει ένα παιδί. Έχουν περάσει και πολλά χρόνια από το χωρισμό μας. Είμαι νέος ακόμα για να ξαναπαντρευτώ. Έχω φέρει το γιο μου στο στούντιο για να δει την εκπομπή. Ελπίζω να είναι έξυπνος και να ακολουθήσει άλλο δρόμο.
Ο γιος μου, μου κάνει συνήθως στιλιστικές παρατηρήσεις, για τα μούσια, τα μαλλιά. Δεν είμαι μπαμπάς του σαββατοκύριακου. Παίρνω το παιδί μου κάθε μέρα από το σχολείο. Θα κάνουμε τα μαθήματα, θα τον πάω στη μπάλα του. Όχι από υποχρέωση, αλλά γιατί εγώ το έχω ανάγκη», είπε ο Δημήτρης Κοτταρίδης.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη