Τόσκας: Ο Έλληνας σήμερα ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ

Τόσκας: Ο Έλληνας σήμερα ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ

«Φθηνά κολπάκια» τα περί ανοχής στη βία και την εγκληματικότητα - Οι επιθέσεις επί ημερών μας έχουν μειωθεί, λέει - «Είμαστε αντίθετοι στους ακτιβισμούς που υπερβαίνουν κάποια όρια», η αστυνομία συλλαμβάνει και παραδίδει στην συνέχεια στην Δικαιοσύνη, είπε για τις ενέργειες του Ρουβίκωνα

Τόσκας: Ο Έλληνας σήμερα ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ
«Φθηνά κολπάκια» χαρακτήρισε τις κατηγορίες περί ανοχής στην βία και την παραβατικότητα εκ μέρους της κυβέρνησης που εξαπολύει εναντίον του ιδίως η αντιπολίτευση ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας


Ο κύριος Τόσκας υποστήριξε πως αντίθετα από όσα ισχυρίζεται η Νέα Δημοκρατία, επί ημερών του και επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία δείχνουν πως οι επιθέσεις εναντίον αστυνομικών τμημάτων, οι εμπρησμοί στα Εξάρχεια κλπ έχουν μειωθεί. 

Κλείσιμο
«Αυτοί οι όροι "ξεχωριστό κράτος" δεν θυμάμαι να γινόταν επί προηγούμενων κυβερνήσεων» δήλωσε ο κύριος Τόσκας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, προσθέτοντας πως πλέον «οι αστυνομικές επιχειρήσεις δεν γίνονται πια υπό τις τηλεοπτικές κάμερες, κάτι που δεν βλέπατε τα προηγούμενα χρόνια».

Πιο συγκεκριμένα για τον Ρουβίκωνα και άλλες ομάδες, ο υπουργός υποστήριξε πως «είτε ακτιβιστικές ενέργειες είτε παραβατικές ενέργειες, η αστυνομία συλλαμβάνει και αναλαμβάνει η δικαιοσύνη». 

«Είμαστε αντίθετοι στους ακτιβισμούς που υπερβαίνουν κάποια όρια, και στην περίπτωση του Ευαγγελισμού», διευκρίνισε ο κύριος Τόσκας. 

Αυτή η παλιά αντίληψη ότι η Αριστερά είναι υπεύθυνη για την ανομία και την παραβατικότητα είναι γελοία γιατί η Αριστερά είναι βασικά αντίθετη στη βία, πρόσθεσε και μάλιστα σχετικά με τους χειρισμούς του στα θέματα αυτά για τα οποία κατηγορείται περί ανοχής, διερωτήθηκε: «Υπάρχει περίπτωση να έρθει ανάπτυξη με κλίμα αναταραχής; Εμείς προσπαθήσαμε και πετύχαμε ήπιο κλίμα και τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους».

Ο Έλληνας σήμερα ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ, υποστήριξε ακόμα ο υπουργός.

Τέλος ο κύριος Τόσκας, αναφερόμενος στις ελλείψεις στο σώμα της Αστυνομίας εξήγγειλε την αγορά 400 νέων περιπολικών οχημάτων το αμέσως προσεχές διάστημα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης