Ο ΣΥΡΙΖΑ τα «βάζει» με δημοσιογράφους με αφορμή την Αίγινα

Ο ΣΥΡΙΖΑ τα «βάζει» με δημοσιογράφους με αφορμή την Αίγινα

Κάνει λόγο για «άθλιες αναρτήσεις» στο Twitter - Δείτε τα tweets του Άρη Πορτοσάλτε και του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου - Τι απαντά ο Παπαπαναγιώτου στον ΣΥΡΙΖΑ 

Ο ΣΥΡΙΖΑ τα «βάζει» με δημοσιογράφους με αφορμή την Αίγινα
Για «άθλιες αναρτήσεις» των δημοσιογράφων Άρη Πορτοσάλτε και ο Μπάμπη Παπαπαναγιώτου με αφορμή την απίστευτη τραγωδία στην Αίγινα κάνει λόγο ο
ΣΥΡΙΖΑ με χθεσινοβραδινή του ανακοίνωση.
Κλείσιμο

«Η λάσπη και η εμπάθεια απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση δεν είναι κάτι καινούριο. Σε όλα όμως υπάρχει ένα όριο, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Μετά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου για την τραγωδία στην Αίγινα, σήμερα είδαν το φως και άθλιες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιογράφων, όπως ο Α. Πορτοσάλτε και ο Μπ. Παπαπαναγιώτου, για να μας αποδείξουν ότι το βαρέλι της συκοφαντίας δεν έχει πάτο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του κόμματος. 

Δείτε παρακάτω τα επίμαχα tweets που προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ 




 Την ίδια ώρα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την οργή του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου που απαντά μέσω τwitter κάνοντας λόγο για «απροκάλυπτη και ονομαστική πλεον στοχοποίηση δημοσιογράφων επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε τα tweets του






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης