Κατρούγκαλος: «Συμβόλαιο με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»... υπάρχουν όμως και άλλου τύπου συμφωνητικά

Κατρούγκαλος: «Συμβόλαιο με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»... υπάρχουν όμως και άλλου τύπου συμφωνητικά

Aγρια αντιπαράθεση και βαριές κατηγορίες του αναπληρωτή υπουργού καί του διευθυντή του ΒΗΜΑ FM - Σκληρές εκφράσεις εκατέρωθεν για το θέμα που ανέκυψε με δικηγορική προμήθεια 12% του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης για επαναπροσλήψεις απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων - Β. Χιώτης: «Θα δούμε στην πορεία ποιος είναι ψεύτης»

Κατρούγκαλος: «Συμβόλαιο με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»... υπάρχουν όμως και άλλου τύπου συμφωνητικά
Άγρια κόντρα με εκατέρωθεν κατηγορίες και σκληρές εκφράσεις ξέσπασε ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον διευθυντή του ΒΗΜΑ FM, Βασίλη Χιώτη.

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας για «σκάνδαλο» που αφορούσε σε δικηγορική προμήθεια 12% για να επαναπροσλάβει στο Δημόσιο απολυμένους υπαλλήλους, ο κ. Κατρούγκαλος κλήθηκε στο MEGA να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη με το θέμα και ανέλυσε όσα είπε και το βράδυ του Σαββάτου στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν και ο κ. Χιώτης που επιτέθηκε στον κ. Κατρούγκαλο τόσο για το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης, όσο και για το αν ήταν νόμιμο.

Κλείσιμο
«Το σκάνδαλο έχει επιβεβαιωθεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Τρέξατε να κατοχυρώσετε τα λεφτά όταν γίνατε υπουργός. Εγώ λέω όλατα ψέματα, αλλά στην πορεία θα δούμε ποιος τα λέει. Έχετε κάνει τσιφλίκι σας το υπουργείο. Κάνετε δεξιώσεις στους διαθέσιμους. Δεν θεκπροσωπούσατε εσείς όσους απολυμένους είχατε αναλάβει, αλλά τους δώσατε σε συνεργάτες σας. Είναι ηθικό αυτό;» ήταν το ξέσπασμα του Βασιλή Χιώτη.



Ο κ. Κατρούγκαλος απαντώντας στις κατηγορίες ενέπλεξε τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ ως υποκινητές του θέματος: «Ο Χιώτης δεν λειτουργεί μόνος του, αλλά βάσει εντολών και συμβολαίου με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», ισχυρίστηκε, κάτι που προφανώς θα δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η συνέχεια της συζήτησης περιελάμβανε προσωπικές κατηγορίες, καθώς όταν ο κ. Χιώτης ισχυρίστηκε ότι «όλοι σας κατήγγειλαν, μόνο το ΚΚΕ και ο Καμμένος δεν σας έχουν καταγγείλει ακόμη», ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε: «Το ΚΚΕ δεν αποτελείται από θλιβερά υποκείμενα και συκοφάντες όπως εσείς». Παράλληλα δεσμέυτηκε ότι θα αναρτήσει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν για το θέμα στο facebook.

Ερωτήματα προκάλεσε ερώτηση από τον διευθυντή του ΒΗΜΑ FM προς τον υπουργό για πιθανή επαναπρόσληψη απολυμένων της Αγρογής, ερώτηση στην οποία ουσιαστικά δεν απάντησε ο κ. Κατρούγκαλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης